spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Emotionskoden Workshop - Live event med Dr. Bradley Nelson

Afholdt event

Emotionskoden Workshop - Live event med Dr. Bradley Nelson

Fra DKK 1.895,00

Sted

Dato

02 jun 2023 kl. 09:00 - 16:30

Beskrivelse

KOM TIL LIVE EVENT med Dr. BRADLEY NELSON


EMOTIONSKODEN workshop med Dr. Bradley Nelson
Emotionskoden er en intuitiv healingsmetode, som er udviklet af den amerikanske holistiske kiropraktor og healer Bradley Nelson. Denne healingsform kan bruges som selvhjælpsmetode, som ud over at identificere og forløse emotionel ballast også gør det muligt at opdage og fjerne hjertemure.


Denne workshop er både til dig, som er behandler, men også til dig, som er interesseret i at lære en healingsmetode, som giver dig mulighed for selv at kunne give slip på fortiden, så du lettere kan skabe en bedre fremtid for dig selv.
På dagen vil du

 • Lære at aktivere din krops naturlige evne til at mindske følelsen af angst, tristhed, fysisk ubehag m.v
 • Få tillid til at kunne gennemskue din underbevidstheds svar på spørgsmål omkring din sundhed, ved at anvende muskeltest.
 • Få den viden og praktiske erfaring du har brug for, for at kunne forløse fastlåste følelser, hjertemure og nedarvede fastlåste følelser.
 • Opdage hvordan du let forløser negativ energi på få minutter.

Læs mere om workshoppen her:

https://www.releaseyourmind.dk...

Arrangør

Kranio-sakral Terapi - Clairvoyance - Afdødekontakt - Reiki HEaling - Emotion Code Healing - Body Code Healing


Se mere på 

www.releaseyourmind.dk

Lokation

Klub, Linnésgade 25, 1361 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .