Employee Advocacy - Engagér medarbejderne i din kommunikation

06 dec 2018 kl. 07:30 - 10:00

Seismonaut, Søndergade 66D, 8000 Aarhus

Medarbejdernes fortællinger er et af de stærkeste virkemidler: Forbrugerne tager ikke længere virksomheders ord for gode varer; de er blevet mere kritiske og skeptiske. Derimod vender de sig mod andre menneskers anbefalinger og fortællinger om produkter og services. Men hvordan mobiliserer og aktiverer man medarbejdere til at være medfortællere i jeres brand? Denne strategiske indsats kaldes employee advocacy.

Kom med til morgenseminar og hør om hvordan man engagerer medarbejderne som et led i jeres kommunikationsindsats, og hvordan employee advocacy bruges strategisk. Vi har inviteret to skarpe og erfarne oplægsholdere, som har brugt employee advocacy med stor succes i deres virksomheder. De to talere er Pia Paulsen, Head of Social Media, fra Danish Crown og Adam Lehn, Social Media Manager, fra Spar Nord.  

Derudover kan du møde Stine Larsen, som er rådgiver i Seismonaut, der fortæller om sine erfaringer med at skabe værdifulde employee advocacy-forløb i kommuner, uddannnelsesinstitutioner og medlemsorganisationer.

Læs mere om arrangementet her

Almindelig billet

Salg lukket

Studenterbillet

Salg lukket