En aften fyldt med værktøjer med Alicia Raff

25 jun 2018 kl. 19:00 - 21:00

Tville, Vestergade 10, Baghuset, 4600 Køge


En aften fyldt med værktøjer

- Et foredrag til dig som gerne vil gøre noget andet

Når aftenen er forbi:

  • Vil du vide hvordan du kan ændre på en af dine indgroede svære følelser som du gerne vil ændre til en positiv og nærende fornemmelse.
  • Har du helt styr på hvordan din nye følelse vil kunne tændes og slukkes.

Aftenen bliver afholdt i kærlig og humoristisk tone.

Hele aftenen vil jeg vil dele oplevelse fra mit arbejde…

Ofte følte jeg at jeg gjorde altid noget forkert. Nogle gange var det mine kollega der gav mig denne følelse, andre gange kunne det være mn chef. Jeg overvejede at italesætte det både over for min kollega min chef og HR, men jeg gjorde ikke rigtig noget ved mit ubehag.

Nyt arbejde og en ny uddannelse alt blev overvejet, jeg ville gerne have det godt igen. Jeg ønskede at være glad og ubekymret.

Det smittede af på mine omgivelser. F.eks. når jeg kom hjem fra arbejde efter endnu en rigtig rigtig svær dag, var det nemt for mig at finde vrede frem. Dagen sluttede ofte med et ordentligt rabalder.


SÅDAN HAR JEG DET IKKE MERE…


Alicia Raff er mønster bryder, da hun allerede i hendes unge år har gået egne veje inde for uddannelse og erhverv. Først som mesterlærer til værktøjsmager, dernæst maskinarbejder og senere 10 års erfaring som værkfører på værksteder på Sjælland. Altid sammen med mange mænd. Dette smitter selvfølgelig af på mit liv og end i mellem også på mit sprog.


Lidt om Erhvervs- og livsstilsCoach Alicia Raff

Jeg brænder for at hjælpe DIG med dine ”dumme” indgroede vaner. Det gør jeg ved hjælp af foredrag, gående coaching, weekend- og onlinekurserer.

Mit hovedformål er at hjælper DIG til at finde meget mere glæde i dit liv.

Min baggrund er værktøjsmager og senere 10 år som værkfører. Jeg har altid haft huset fuld af venner og bekendte som havde brug for min hjælp. Jeg er selvfølgelig uddannet coach og master i NLP. Jeg har meget af mine værdier fra 30 års erfaring som spejder, spejderleder mv.


Jeg glæder mig til vi mødes

Hilsen og knus Alicia Raff

P.S.

Foredraget er fra kl. 19-21 inklusive en pause og tid til spørgsmål.

Vil du vide mere om Alicia Raff RaffCoaching.dk

1 person

Salg lukket


2 personer

Salg lukket