En aften med ånderne - Foredrag & klarsynsdemonstration

30 apr 2018 kl. 19:00 - 21:15

Sølyst, Emiliekildevej 2, 2930 Klampenborg


”En aften med ånderne” er en foredragsaften med et spændende foredrag samt klarsynsdemonstration.

Denne aften vil du kunne møde medium Sebbastian Lorantius, anerkendt fra bla. Kanal 4's "Nærkontakt", som vil fortælle om sit liv og den åndelige
verden og sine evner, hvorefter der vil være klarsynsdemonstration med kontakt til afdøde.

Denne aften vil Sebbastian afholde foredraget ”Mit liv som medium” og med selvironi og hjertevarme på levende vis fortælle om sit liv, vejen til der hvor han er i dag og hans viden om den åndelige verdens eksistens.
Derefter vil der holdes en kort pause med kaffe & snack, hvorefter aftenen fortsætter med en klarsynsdemonstration, hvor Sebbastian på skarp, humoristisk og empatisk vis giver budskaber videre til enkelte blandt publikum.
De budskaber der kommer igennem er oftest fra afdøde, men clairvoyante budskaber kan også forekomme.
De afdøde giver sig til kende med beskrivelser, hvor man som modtager/deltager har et medansvar i aftenens flow og energi, ved at reagere tydeligt, hvis man kan relatere til det, der bliver sagt.
- At deltage ved en klarsynsdemonstration er fin måde at opleve den åndelige verdens kærlighed på, uden at man nødvendigvis selv modtager et budskab, samt opleve hvordan Sebbastian arbejder som kanal for den åndelige verden.


Aftenen, som arrangeres i samarbejde med Sølyst (Den kongelige Skydebane), foregår mandag d. 30 april 2018 i
Salen i hovedbygningen på Sølyst
Emiliekildevej 2

2930 Klampenborg

Kl. 18.30: Dørene åbnes
Kl. 19.00: Dørene lukkes, og foredraget starter.
Kl. 19.50: Pause med kaffe/the & lidt mundgodt.
Kl. 20.10: Klarsynsdemonstrationen starter (Der skal bla toiletbesøg være overstået, da man ikke må rejse sig under demonstrationen)
Cirka 21.15: Aftenen slutter, og der vil være salg og signering af Sebbastians bog "Den spirituelle verden", som denne aften koster 100 kr.

- Billetpris: 200 kr. pr. person.
Unummerede pladser.


RETNINGSLINJER FOR DELTAGELSE:
(OBS! - Overtrædes disse retningslinjer kan man risikerer bortvisning, da de er til for at alle kan få en energifuld aften og opnå den bedstmulige kontakt)
- Børn under 16 kan ikke deltage grundet deres sensitivitet. Dette gælder ligeledes små børn/babyer, da deres sanseevner er stærkt sensitive, og da det kan virke forstyrrende på kontakten med den åndelige verden.
- iPad, kameraer og mobiler bedes slukkes under aftenen, da de kan skabe forstyrrelser.
- Indtagelse af alkohol eller stoffer må ikke ske før eller under aftenen.
- Folk med misbrug af stoffer eller alkohol eller af stærkt psykisk ubalance kan ikke deltage.
- Ved udeblivelse eller ankomst efter dørene i indgangen lukkes, refunderes betalingen for de købte billetter ikke, da man optager plads, andre kunne have haft glæde af.
- Købte billetter refunderes ikke. Du er velkommen til at videresælge udenom Billetto og Arrangøren.


OM SEBBASTIAN MUNK LORANTIUS
Sebbastian er et af landets yngste praktiserende medier, og anerkendt for sit arbejde som kanal for ånderne landet over via private sessions, messer, klarsynsaftener, workshops & uddannelse og tv-programmerne "De dødes nat", "Fornemmelse for mord" & "Nærkontakt". Han arbejder i dag fuldtid med sit spirituelle virke og er ligeledes anerkendt for sin indlevelsesevne, skarphed, humor og empati, samt forfatteren bag bogen "Den spirituelle verden".
www.SebbastianLorantius.dk

Entrébillet

Salg lukket