Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

EN AFTEN MED FORFATTER OG OVERSÆTTER HARALD VOETMANN /

Afholdt event

EN AFTEN MED FORFATTER OG OVERSÆTTER HARALD VOETMANN /

Fra Gratis

Sted

Dato

19 maj 2022 kl. 19:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Harald Voetmann er forfatter til en lang række prisbelønnede og anmelderroste værker som romanen Vågen, der var nomineret til Nordisk Råds Litteraturpris i 2010 og digtsamlingen Amduat, der var nomineret til både Weekendavisens Litteraturpris og Montanas Litteraturpris i 2019.

Harald Voetmann har derudover også oversat flere betydelige værker fra latin f.eks. Plinius den Ældres Om mennesker og dyr, Petronius Satyricon, den kvindelige digter Sulpicia og Juvenals Satirer.

Denne aften på Bakkehuset er viet til en samtale om, hvordan man overfører klassikerne til dansk. I løbet af aftenen vil der være forskellige smagsprøver fra værkerne og en munter snak om den romerske litteratur. Harald Voetmanns samtalepartner er Dansk Litteraturforeningens formand Elisabeth Friis.

Dansk Litteraturforening har arrangeret aftenen i samarbejde med Bakkehuset.

Billetter: Det er gratis at deltage i arrangementet for medlemmer af Dansk Litteraturforening, men tilmelding er påkrævet. Er man ikke medlem af Dansk Litteraturforening, koster det 75 kr. Billetter sælges kun via Billetto og medlemmer i Dansk Litteraturforening kan også tilmelde sig via Billetto.

Arrangør

Bakkehuset er et litterært museum, en romantisk have og et kulinarisk orangeri. Oplev den danske guldalder i ægteparret Kamma og Knud Lyne Rahbeks genindrettede hjem.

Lokation

Bakkehuset Bakkehuset, Rahbeks Alle 23, 1801 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .