En aften med Tove: Film og håndmadder

24 nov 2017 kl. 19:00 - 21:30

Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 1758 København V


Kom og se eller gense filmatiseringen af Tove Ditlevsens roman Barndommens Gade om barndom og opvækst på Vesterbro. For at dvæle lidt i tiden der var, hører der sammen med billetten tre stykker vaskeægte dansk smørrebrød + en vand. Under filmen vil der naturligvis være kaffe og småkage ad libitum.

Om filmen

Filmen Barndommens Gade er fra 1986 med en ung Sofie Gråbøl i hovedrollen, instrueret af Astrid Henning-Jensen og med musik af Anne Linnet. Det er en filmatisering af Tove Ditlevsens roman Barndommens Gade.

Efterår med Tove

Tove Ditlevsen er Vesterbro og Vesterbro er Tove Ditlevsen. Det bliver svært at finde en forfatter, der i den grad bliver sat lige med dette fantastiske nærmiljø, vi befinder os i. Den 14. december ville Tove Ditlevsens fylde 100 år, havde hun levet den dag i dag. Det fejrer vi her på Vesterbro Bibliotek og Kulturhus ved en række forskellige arrangementer med Tove Ditlevsen og hendes ord i centrum.

Praktisk

Filmen bliver vist i salen på 3. sal fredag den 24. november kl. 19.00. Adressen er Vesterbro Bibliotek og Kulturhus, Lyrskovgade 4, 3.sal, 1758 København V.

Pris: Film + tre håndmadder + en vand = kr. 50. Sidste frist for køb af billet er d. 21/11 kl. 24.00.

Billet

Salg lukket