spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

En fontæne af gospelbobler - Jubilæumskoncert med Able Gospel Choir

Afholdt event

En fontæne af gospelbobler - Jubilæumskoncert med Able Gospel Choir

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

16 sep 2017 kl. 15:00 - 17:00

Beskrivelse

Able Gospel Choir fylder 15 år, og det skal fejres! Det sker i form af et sprudlende og farverigt show, som bærer titlen "En fontæne af gospelbobler". Able Gospel Choir leverer 1½ times musikalsk glædesindsprøjtning bestående af både traditionel og nyere gospelmusik.

Able Gospel Choir er et energisk og ambitiøst kor, der leverer sang og performance i særklasse. I Able Gospel Choir får gospelgenren et nyt og anderledes liv og udtryk.

Inden koncerten vil der være mulighed for at opleve korleder Anette Lynghøj afholde et mindre foredrag om gospelmusikkens historie. Efter koncerten afholder Able et mindre traktement med lidt godt til ganen som afslutning på jubilæumskoncerten. Begge dele er med i billettens pris.

Praktisk info

Tid og sted:

Koncerten foregår i Fredens Kirke, Skibhusvej 162 lørdag d. 16. september 2017.

Tidsplan:

Kl. 14.15 - dørene åbner

Kl. 14.30 - for de der er interesserede, afholder dirigent Anette Lynghøj et mindre foredrag og gospelmusikkens historie. Dette afholdes i tilstødende lokaler i kirken.

Kl. 15.00 - 1. halvdel af koncerten starter.

Kl. 15.45 - en lille pause.

Kl. 16.00 - 2. halvdel af koncerten.

Kl. 16.40 - koncerten er slut og der vil herefter være mulighed for en lille forfriskning i tilstødende lokaler, for de der er interesseret.

Der er gode parkerings muligheder ved kirken og i området omkring kirken.

Pris:

Voksne - 125 kr. + gebyr

Børn (3-17 år) - 75 kr. + gebyr

Børn under 3 år - gratis

Billetter kan købes her eller i døren, såfremt der ikke er udsolgt.

www.ablegospelchoir.dk

Lokation

Fredens Kirke, Skibhusvej 162, 5000 Odense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .