En god skolestart - viden, tips og kloge greb for forældre til nye skolebørn

20 jun 2018 kl. 18:30 - 20:00

KonTiki - Børnenes Skole, Frydenborgvej 37, 3400 Hillerød


Hvordan hjælper man sit barn til en god skolestart? Skal man træne bogstaver og tal? Øve sig i at sidde stille? Og hvad gør man, hvis ens barn ikke har lyst til at starte i skole?
Overgangen fra børnehave til skole er en vigtig og til tider udfordrende begivenhed for børn og forældre. Især den første tid i skolen har vist sig at være er en særlig betydningsfuld periode for barnet og kan have betydning langt frem i tiden. Derfor er det som forældre godt at have viden om, hvad der typisk udfordrer børn i skolestarten, og hvad man som forældre kan gøre for at støtte sit barn. I foredraget udfoldes dette og der gives tips og kloge greb til, hvad man som forældre kan gøre sammen med sit barn i overgangen til skolen - og også noget om, hvad man ikke skal gøre.

Oplægsholder er psykolog Inge Schoug Larsen, der har mange års erfaring inden for emnet. Inge er forfatter til en række bøger og artikler om skolestart, bl.a. bogen 'Samarbejde om det skolestartende barn' (Akademisk Forlag). Inge har også fungeret som underviser om skolestart for bl.a. Undervisningsministeriet, Rambøll, KL og en lang række kommuner landet over.

NB: Schoug Psykologi & Pædagogik er arrangør af foredraget. KonTiki skolen lægger venligst lokale til.

En god skolestart

Salg lukket