Event aflyst

En grænse har to sider. Genforeningskoncert.

DKK 100,00

Sted

Dato

22 mar 2020 kl. 16:00 - 17:15

Beskrivelse

Helsingør Domkantori fejrer Genforeningen med med en koncertturné til Christiansfeld, Løgumkloster og Flensborg. Værker af danske og tyske komponister vidner om den tætte kulturelle forbindelse mellem de to lande. Koncerten slutter med en uropførelse af en en genforeningskantate: "En grænse har to sider", for kor, orkester og solister. Teksten er skrevet af den kendte digter og oversætter Niels Brunse, som har en fortid som drengesopran i Helsingør Domkirkes Drengekor. Musikken er komponeret af domkirkens kantor Roland Haraldson.

Niels W. Gade: Elverskud

F. Mendelssohn: Verleih uns Frieden, Drei geistliche Gesänge opus 96

R. Haraldson/N. Brunse: En grænse har to sider. Kantate.

Skt. Olai Vokalensemble

Skt. Olai Kammerorkester

Camilla Illeborg, sopran

Kristine Gether, alt

Frederik Rolin, baryton

Roland Haraldson, dirigent

Koncerten gennemføres med støtte fra

Kulturministeriets og Folketingets pulje til markering Genforeningsjubilæet,

Aage og Johanne Louis-Hansens Fond,

William Demant fonden

Knud Højgaards Fond

Nordea fonden

Dansk Kapelmesterforening

Arrangør

Lokation

Brødremenighedens Kirke Brødremenighedens Kirke, Lindegade 15, 6070 Christiansfeld

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .