En kærlighedsaften + Yoga, Spa & Wellness

12 maj 2018 kl. 12:00 - 13 maj 2018 kl. 11:00

Comwell Kellers Park Spahotel, H. O. Wildenskovsvej 28, 7080 Børkop


Vi kan diskutere herfra og til evigheden – hvordan vi får succes, hvordan vi finder kærligheden, hvordan vi får et lykkeligt liv. Ingen af disse ting kan opnåes, hvis ikke vi har kontakt til vores hjerte.

Denne aften vil du sikkert mærke noget, der altid har været der, men som de fleste har glemt – nemlig hjertets visdom. En visdom, der ikke skal beskyttes og holdes inde bare fordi vores hjerte måske er blevet knust, men en visdom der i al sin sårbarhed kan vise os en vej til den transformation, vi alle drømmer om.


Program:

Kl. 13-15 Yoga / Bodyflow
BODYFLOW® kombinerer østens mystik med vestens nyeste viden om træning. Det er bygget op omkring smidighed, balance og styrke. Fokus på åndedræt, indre ro og harmoni.

BODYFLOW® er en del af "Les Mills"-koncepttimerne, som bliver udviklet i New Zealand og benyttes i mere end 13.000 fitnesscentre i hele verden.

BODYFLOW® forener øvelser fra Yoga, Pilates og Tai Chi og øvelserne foregår til musik. Forvent en smule sved på panden, inden du efterfølgende rammer spa & welness området. Instruktør: Karina Dunkjær. 15-17 Wellness & spa.

Kl. 15 - 17 Spa & Wellness
Benyt de fantastiske spafacilliteter på hotellet.
kl. 17-19 Kærlighedsaften
Vi starter med en åben hjerte meditation.

Derefter vil Søren med højtlæsning åbne op til sårbarheden, og danne rammen om et kærlighedens-emne i den nye tid. Ordene fortolkes igennem den tilhørende sang, inden vi mærker stilheden, og deler vores fælles indsigter og tanker.

Det kan være det bevidste parforhold, det svære og det smukke og alt det midt imellem.
Det kan være det feminine og det maskuline - hvordan gør vi i 2018?
Det kan være kunsten i ubetinget kærlighed.
Det kan være sammenbragte familier, og opleve at du ikke er alene.
Det kan være et spirituelt savn.
Det kan være positive fortællinger - eller dine egne udfordringer.


Hør hvordan andre tackler kærligheden i 2018.

Sørens musik har en helt speciel virkning på hjertet. Hvis du sætter fokus via din egen intention, og åbner op for indsigten, kan lydvibrationerne virke healende. Du kan opleve hvordan vi sammen transformerer energien, mærker samhørighed og det givende, i at være i en samskabelse (oneness).

Kl. 19.00 Fællesspisning (2 retter).

Overnatning + morgenmad.

Gå hjem med fornyet kærlighedsenergi og en positiv tiltrækning på dine omgivelser.

Der er 12 billetter til salg.

Pris: 1895,-

Håber vi ses ♥
------
Søren er en passioneret sangskriver, coach og musikhealer. Hans evne til spontant at omdanne rummets energi, gør oplevelsen unik og kan have en stærk indflydelse på hjertets vibrationer. Søren har spillet over 200 kærlighedskoncerter, har skrevet tre bøger om at gå den indre vej, og hans blogindlæg læses af tusinder.

Billet

Salg lukket