Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

En sen blomstring

eventet sluttede

En sen blomstring

Billetter fra DKK 60,00

Sted

Dato

27 apr 2019 kl. 14:00 - 16:00

Beskrivelse

En sen blomstring

Vi byder dig indenfor på en sidste stedsspecifik lytteoplevelse i det levende univers på Café Intime: Urpremieren på Nanna Hauges lydmontage ‘En sen blomstring’, der handler om at leve et dobbeltliv, om fornægtelse, kærlighed og ikke mindst frisættelse. Som ung forelsker Jørgen sig i en mand, men angsten for udstødelse får ham til at gifte sig med en kvinde. Han er 80 år, da han springer ud. Nu er han 95 og fortæller om sit liv. Radioproducer Nanna Hauge præsenterer sit lydværk og åbner op for spørgsmål efterfølgende.


Arrangementet er på dansk og foregår på Cafe Intime.

Arrangør

Københavns Radiobiograf is a voluntary nonprofit organization that has contributed to the development of the new golden age of sound storytelling in Denmark. Since 2013 we have held more than 100 listening events.

Lokation

Cafe Intime Cafe Intime, Allegade 25, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .