spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

EN SOM DIG - fortællinger om ensomhed & isolation

Afholdt event

EN SOM DIG - fortællinger om ensomhed & isolation

Fra Gratis

Online-event

Dato

12 apr 2021 kl. 13:00 - 14:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

”Hvis du møder en ensomhed, må du aldrig lægge den i lommen.
Du skal samle den forsigtigt op og kæle den under de små, sorte vinger, til den flyver bort. ”

Det skrev forfatter Lone Munksgaard så smukt i digtsamlingen Hvis du møder en ensomhed. Alligevel ender mange med at lægge ensomheden i lommen, når først de møder den.

For mødet er som at træde ind i et ufravigeligt mørke, som sætter sindet i dvale, mens kroppen føler uro.

Vejen til at erkende mødet med en ensomhed føles derfor som et langvarigt forhindringsløb, hvor udfordringerne kan gemme sig i sociale relationer, kærlighed, religion og selvisolation.

Selvom ensomhed er noget alle vil opleve et tidspunkt i livet, så er det de færreste som taler om det. C:NTACT’s forestilling EN SOM DIG, bryder tabuet om, at den uønskede følelse – ensomhed – er noget man står alene med.

Med medrivende og personlige fortællinger sætter en række fortællere ord på deres ensomhed, som tager form på vidt forskellige tidspunkter og situationer i livet.  

Er du lærer og ønsker at se forestillingen med dine elever, så bedes du bestille billetter til det antal elever, du forventer vil se med. Det hjælper os med at indsamle data til statistik og afrapportering.

Forestillingen er støttet af Egmont Fonden

Arrangør

C:NTACT skaber levende møder mellem mennesker. I C:NTACTs forestillinger kan du opleve mennesker fortælle deres historier fra scenekanten. Vi giver stemme til marginaliserede grupper i samfundet for at opløse fordomme og skabe dialog.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .