EN SOM DIG - fortællinger om ensomhed & isolation

Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg
30 maj 2021 kl. 15:00 - 16:00
Super arrangør

”Hvis du møder en ensomhed, må du aldrig lægge den i lommen.
Du skal samle den forsigtigt op og kæle den under de små, sorte vinger, til den flyver bort. ”

Det skrev forfatter Lone Munksgaard så smukt i digtsamlingen Hvis du møder en ensomhed. Alligevel ender mange med at lægge ensomheden i lommen, når først de møder den.

For mødet er som at træde ind i et ufravigeligt mørke, som sætter sindet i dvale, mens kroppen føler uro.

Vejen til at erkende mødet med en ensomhed føles derfor som et langvarigt forhindringsløb, hvor udfordringerne kan gemme sig i sociale relationer, kærlighed, religion og selvisolation.

Selvom ensomhed er noget alle vil opleve et tidspunkt i livet, så er det de færreste som taler om det. C:NTACT’s forestilling EN SOM DIG, bryder tabuet om, at den uønskede følelse – ensomhed – er noget man står alene med.

Med medrivende og personlige fortællinger sætter en række fortællere ord på deres ensomhed, som tager form på vidt forskellige tidspunkter og situationer i livet.  

Er du lærer og ønsker at se forestillingen med dine elever, så bedes du bestille billetter til det antal elever, du forventer vil se med.

Forestillingen er støttet af Egmont Fonden

C:NTACT skaber levende møder mellem mennesker. I C:NTACTs forestillinger kan du opleve mennesker fortælle deres historier fra scenekanten. Vi giver stemme til marginaliserede grupper i samfundet for at opløse fordomme og skabe dialog.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke