EN SOM DIG - fortællinger om ensomhed & isolation

Edisonsvej 10, 1856 Frederiksberg
11 nov 2021 kl. 10:00 - 11:00
Super arrangør
Billetter Gratis
Billetter Gratis

”Hvis du møder en ensomhed, må du aldrig lægge den i lommen.
Du skal samle den forsigtigt op og kæle den under de små, sorte vinger, til den flyver bort. ”

Det skrev forfatter Lone Munksgaard så smukt i digtsamlingen Hvis du møder en ensomhed. Alligevel ender mange med at lægge ensomheden i lommen, når først de møder den.

For mødet er som at træde ind i et ufravigeligt mørke, som sætter sindet i dvale, mens kroppen føler uro.

Vejen til at erkende mødet med en ensomhed føles derfor som et langvarigt forhindringsløb, hvor udfordringerne kan gemme sig i sociale relationer, kærlighed, religion og selvisolation.

Selvom ensomhed er noget alle vil opleve et tidspunkt i livet, så er det de færreste som taler om det. C:NTACT’s forestilling EN SOM DIG, bryder tabuet om, at den uønskede følelse – ensomhed – er noget man står alene med.

Med medrivende og personlige fortællinger sætter en række fortællere ord på deres ensomhed, som tager form på vidt forskellige tidspunkter og situationer i livet.  

Er du lærer og ønsker at se forestillingen med dine elever, så bedes du bestille billetter til det samlet antal elever og lærer, der kommer med.

Forestillingen er støttet af Egmont Fonden

Profile picture
C:NTACT
C:NTACT skaber levende møder mellem mennesker. I C:NTACTs forestillinger kan du opleve mennesker fortælle deres historier fra scenekanten. Vi giver stemme til marginaliserede grupper i samfundet for at opløse fordomme og skabe dialog.
eventet sluttede

EN SOM DIG - fortællinger om ensomhed & isolation

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke