EN SOMMERDAG PÅ BELLAHØJ

24 aug 2018 kl. 18:00 - 25 aug 2018 kl. 23:45

Bellahøj Amfiteater, Bellahøjvej 20, 2700 Brønshøj


ALLAN OLSEN/ PETER SOMMER (ALENE MED PALLE I VERDEN)/ UFFE LORENZEN / REST IN BEATS / CHRISTIAN HJELM / ORCAS / BEAT MERMAIDS
NATLYST / DE FORBANDEDE / ASTMA / KEEVE / AVGODAW/ DJ SLICKARD RICKARD & DULFI RICHARDS

En sommerdag på Bellahøj er en to-dages festival med de bedste dansksprogede bands og solister på tværs af genrer. Festivalen afvikles på en Københavs smukkeste udendørsscener: Bellahøj Amfiteater.


Bandbeskrivelser:

Allan Olsen
Nordjysk sanger med en lang række anmelderroste udgivelser bag sig. På plader som "Jern", "Sange for rygere" og "Jøwt" udfolder han et tekstunivers med stor poetisk tyngde og humor; Allan Olsen er en de mest originalesangskrivere i Danmark.

Peter Sommer
Peter Sommer kommer til Bellahøj med succes-albummet "Elskede at drømme, drømmer om at elske" i bagagen. Efter fem års pause vendte Peter Sommer sidste år tilbage, først med en række stærke koncerter, siden med albummet, som har trukket top-anmeldelser i stort set samtlige medier. Han spiller på Bellahøj i et intime duo-format med keyboard-virtuosen Palle Hjort (og en hemmelig gæst).


Uffe Lorenzen
Uffe Lorenzen udgav sidste år sit første soloalbum under titlen “Galmandsværk”. Udgivelsen kommer efter tyve års udgivelser i Baby Woodrose, Spids Nøgenhat og flere andre bands. “Galmandsværk” blev en af de mest solgte vinyl-lp’er i Danmark i 2017. Han spiller nu koncerter med en blanding af numre fra sit solo-album, Spids Nøgenhat-sange og personlige favoritter fra 60’-70’ernes danske guldalderrock.

Rest in Beats
Rest in Beats er en karismatisk duo med Rezwan Farmis varme, stærke sange, der driver henover Sebastian Rønde Thielkes beats. De kommer fra en superrost koncert til P6 Beat og har nyt materiale på trapperne - 2018 ser ud til at blive deres år.

Christian Hjelm
Christian Hjelm vender tilbage i 2018 med nyt album. Den tidligere Figurines-sanger har allerede smidt singlen “Dødvande”, der tegner godt med stærke ord og en pågående, dyster melodi. Hjelm vandt i 2012 Steppeulv-prisen som Årets sanger.

Orcas
Forrygende live-band med et ben i 70’ernes rock suppleret af dybt originale tekster om at leve på kanten af virkeligheden anno 2018. Groovy, dansabel garagerock med et skud surfguitar. Orcas debuterede i 2016 med albummet “Tunge sten”.

Beat Mermaids
Beat Mermaids er en kvindelig dj-trio fra København. Trioen, der består af Henriette Rønneberg, Mette D. Christiansen og Stine Omega spiller en blanding af beat, psych, rhythm’n’blues og garagerock.

Natlyst
Natlyst er et 11-mands-band fra henholdsvis Aarhus og Viborg , som debuterede med EP’en Ti Skridt. De dansksprogede sange er skrevet af Amanda Drew, hvis overlegene vokal er musikkens nerve. Vokalen underbygges af musik med et stort, atmosfærefyldt lydbillede.

https://soundcloud.com/natlyst

De Forbandede
De Forbandede er et garage-psychrock-band fra Odense, som blandt andet har optrådt til Spot og Gutter Island. Bandet spiller tung, groovy rock’n’roll med rødder i både 60’erne psykedelika og 90’ernes stonerrock.
https://www.youtube.com/watch?v=lKd0mF0ysYU

ASTMA
Bag navnet ASTMA gemmer sig den talentfulde sanger og pianist Astrid Matthesen, der ved hjælp af forskellige musikere formidler sine poetiske sange. Musikken har sit udgangspunkt i både klassisk musik og moderne indie/softpop. Et helt nyt navn på musikscenen, hvis stærke tekster skildrer længsel, glemsel og det at udvikle sig til et ufuldendt menneske.
https://soundcloud.com/astrid-matthesen/alt-gar-galt-trailer


Keeve
Keeve er dansksproget, guitardrevet folk/pop med sange til rette vedkommende. Debutplade lige på trapperne med varm, nærværende popmusik af sanger og sangskriver Kevin Dyrholm.
https://open.spotify.com/artist/0uTQG72FcfhWYmdDXZ...

2-dages billet (early bird)

Salg lukket


2-dages billet

DKK 220,00 + DKK 14,60 gebyr


1-dags billet fredag

DKK 165,00 + DKK 12,20 gebyr


1-dags billet lørdag

DKK 165,00 + DKK 12,20 gebyr