En symbolsk salonaften

06 sep 2018 kl. 19:00 - 21:00

Reventlow-Museet Pederstrup, Pederstrupvej 124, 4943 Torrig

I årets sidste salon rettes fokus mod de symboler, som vi omgiver os med – det være sig i tøj, bolig eller i det offentlige rum, hvor vi bevidst som ubevidst omgiver os med symboler.

Mens Frederik IV på sine portrætter omgav sig med let afkodelige symboler som hermelinskåbe, kronregalier og våbner for at signalere magt og indflydelse, så fortæller alene elefantordenens bryststjerne og blå bånd på maleriet af C.D.F. Reventlow os, at han var en del af magtens elite.

Hvilke symboler bruges i dag til at fortælle omverdenen, hvem vi er, hvordan iscenesætter nutidens magthavere sig? Har både synlige og diskrete symboler endnu i dag værdi for os? Det er blot nogle af de mange spørgsmål, som årets sidste salon tager under behandling, når der bydes ind til en aften i symbolernes tegn.

Der er begrænset antal billetter til aftenen. Der er begrænset antal billetter til aftenen. Prisen er 100 kr. inklusiv entré, kaffe og kage. For indehavere af årskort er prisen 50 kr. Årskort skal fremvises med billetten i indgangen.

For yderligere information kontakt museumsinspektør Jesper Munk Andersen tlf. 25593457/mail jma@museumlollandfalster.dk

Billet

Salg lukket

Billet med årskort

Salg lukket