Enneagram intro

Ny Vestergårdsvej 23, 3500 Værløse
17 mar 2020 kl. 17:30 - 19:00
Billetter Gratis
Billetter Gratis

ENNEAGRAM INTRO

Enneagrammet er et antikt værktøj, som de seneste år er blevet udbredt i mange større og mindre virksomheder som et ledelses- og trivselsværktøj.

Mange persontypeværktøjer sætter folk i en kasse med et bogstav eller en farve. Hvis du er blevet puttet i den kasse, har du sikkert også fået at vide hvilken adfærd du så har. Og hvem har lyst til at blive begrænset til et bogstav?

Enneagrammet putter dig ikke bare i en kasse. Tværtimod, så giver det dig en forståelse for, hvorfor du har den adfærd du har. Det er langt mere brugbar viden, når du ønsker at få mere overskud, træffe de rigtige beslutninger, styrke dine relationer osv.

Enneagrammet er et persontypeværktøj der beskriver ni forskellige personstrukturer. Det er oprindeligt udviklet til personlig udvikling, men bruges i dag i høj grad i virksomheder til at øge kommunikation, samarbejde og gensidig respekt og anerkendelse, hvilket bidrager til øget motivation og trivsel blandt kolleger og medarbejdere.

Du kan bruge Enneagrammet til at lære følgende:

- Hvad der motiverer dig
- Hvad der stresser dig
- Dine styrker
- Dine faldgruber
- Hvordan du er at arbejde sammen med
- Hvordan du er i relationer
- Hvordan du kommunikerer
- Hvordan du håndterer konflikter

Har du aldrig hørt om Enneagrammet før, så kom til denne intro aften, hvor du vil blive introduceret til alle ni typer.

Du hører lidt om:

  • Generel intro til Enneagrammet
  • Hvad stresser forskellige typer
  • Hvad har typerne brug for i relationer


Birgit Ritter har de seneste 6 år haft et konsulenthus med fokus på personlig udvikling, ledelse og trivsel. Hendes styrke er evnen til at se gennem problematikken, så man kommer ind til kernen, uden nødvendigvis at skulle gennem et årelangt forløb. https://ritterhuset.dk

Professionalisme og empati er nøgleord for Birgit Ritter. Derfor har hun videreuddannet sig hos de bedste indenfor hver sit felt i Danmark og udlandet.

Der er begrænset antal pladser. Vent ikke for længe med tilmelding.

Vi ses
Birgit

Profile picture
Birgit Ritter

Ritterhuset arbejder med personlig og professionel trivsel.
Vi tilbyder hjælp til lederudvikling, konflikthåndtering, personlig udvikling, stresshåndtering og trivsel på arbejdspladsen.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke