spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Enneagram kurser

Afholdt event

Enneagram kurser

Fra DKK 1.450,00

Sted

Dato

15 aug 2012 kl. 21:00 - 21 aug 2012 kl. 18:00

Beskrivelse

Er du NYSGERRIG på Enneagrammet? Så kom på kurser om aftenen i efteråret - Nyt hold starter til August!

På nogle berigende og underholdende aftner, vil jeg inspirere dig til at blive en endnu bedre udgave af dig selv

At hjælpe dig er nemlig min passion!
Kom og byt din tid med fornyet energi og motivation. Ved at tilmelde dig NU er du sikret nogle underholdende og indsigtsfulde aftner iEnneagrammets tegn.


Igennem indsigt i persontype værktøjet Enneagrammet og og viden om din egen type, du vil få aha-oplevelser i relation til dine styrker og faldgruber samt berigende indsigter i forhold til dine relationer med andre. Du "risikerer" også at dit parforhold pludselig blomstrer og/eller begynder at give  meget mere mening!

Aftnerne er en sammenhængende række af temaer, startende med introduktion samt identifikation af din persontype - over til bl.a. instinkter, kærlighedssprog, kommunikation, konflikt-forebyggelse og meget mere.På den sidste aften er temaet Team, og her spiller vi BizCoach's hylende sjove og lærerige  team-spil Enne@Game. 

 

Michael's undervisnings stil er "EduTainment", dvs. seriøs og indholdsrig undervisning, masser af deltager aktivitet, indsigtsfulde værktøjer, krydret med masser af humor som altsammen flyder sammen til en lærerig og sjov oplevelse.

______________________________________________________________________________________________________


Din PERSONLIGE pakke

På fire indholdsrige og underholdende aftner introduceres du til persontype værktøjet, Enneagrammet. Du vil angiveligt identificere din person-type og få aha-oplevelser i relation til din adfærd, dine styrker og talenter, samt få forklaringer på "hvad der er galt med de andre". Du vil også få værdifulde indsigter i relation til dit parforhold og andre nære relationer. Pakken inkluderer tillige en hel række af effektive og let tilgængelige værktøjer i lækkert design.

21.08.12 - Enneagrammet Intro I

29.08.12 - Enneagrammet Intro II
04.09.12 - Enneagrammet & Instinkter
11.09.12 - Enneagrammet & Kærlighedens 5 sprog
______________________________________________________________________________________________________

Din BUSINESS pakke
På de fire aftner med fokus på job-relaterede områder, får du værdifulde indsigter i effektiv og konfliktfri kommunikation samt gode praktiske værktøjer til at forbedre samarbejde og trivsel på din arbejdsplads (dit team). Snyd ikke dig selv for disse aftner, de har allerede positivt forandret mange tidligere kursisters hverdag. Pakken inkluderer tillige en hel række af effektive og let tilgængelige værktøjer i lækkert design.
23.10.12 - Enneagrammet & Kommunikation I
30.10.12 - Enneagrammet & Kommunikation II
13.11.12 - Enneagrammet & Konflikt forebyggelse
27.11.12 - Enneagrammet & Team
______________________________________________________________________________________________________
Bestil BEGGE PAKKER samtidig - KUN kr. 2.450,-

Du ønsker kun nogen aftner?
Kursister som har deltaget på tidligere forløb kan tilmelde sig enkelt-aftner for kr. 400,-/aften. VÆlg til højre de aftner du ønsker.
______________________________________________________________________________________________________

Sted: BizCoach/La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C
         (gratis parkering!)

 

UnderviserMichael Groser

 

Priser er inkl. moms, materialer samt kaffe/the/vand og snacks.
Efter tilmelding modtager du en faktura via E-mail.

*)  (kræver Intro hos BizCoach eller anden Enneagram udbyder).

Arrangør

Lokation

La Oficina, Suomisvej 4, 1927 Frederiksberg C

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .