Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Ensemble BLÆST / Legetøjæsken - En koncertforestilling for børn

Afholdt event

Ensemble BLÆST / Legetøjæsken - En koncertforestilling for børn

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

23 apr 2022 kl. 14:00 - 15:00

Beskrivelse

LEGETØJSÆSKEN

Kærlighed, eventyr og poetisk blæsermusik strømmer ud af legetøjsæsken. Legetøjsæsken er en ny gribende forestilling fra Danmarks eneste historiefortællende blæserensemble for børn, endda en uropførelse på dansk af denne udgave af Debussys værk. Skuespiller Mette Maria Ahrenkiel fortæller den dramatiske og sjove historie om soldaten og porcelænsdukkens kærlighed i et magisk univers, mens seks kvindelige musikere understøtter med Debussys medrivende musik. Det er klassisk musik, der blæser store og små bagover!

Legetøjsæsken er en koncertforestilling, der tager udgangspunkt i den franske komponist Claude Debussys La boîte à joujoux, skrevet som klaverstykke i 1913 og uropført som børneballet i 1919. Ensemble BLÆSTs version er baseret på teksten, som den belgiske illustrator og børnebogsforfatter Rascal, har skrevet til musikken.

Ensemble BLÆST er et ensemble bestående af 7 professionelle, erfarne, kreative og entusiastiske musikere og en skuespiller. Vi ønsker at give børn, unge og voksne musikoplevelser, hvor det historiefortællende og det musikalske spiller sammen og skaber nye og overraskende rum.

Ensemblet består af en blæserkvintet, klaver og fortæller. Denne konstellation giver mange spændende klangmuligheder, og kan indgå i mange forskellige koncertsammenhænge.

I forestillingen Legetøjsæsken, er Ensemble Blæsts besætning udvidet med legetøjsklaver, diverse slagtøjsinstrumenter, altfløjte, piccolofløjte og engelskhorn. Vi håber dermed at vi kunne understrege musikinstrumenternes karakter af ‘legetøj’ og vi dermed leger med lyd, ligesom man leger med figurer.

Ensemble BLÆST
Mette Maria Ahrenkiel: Skuespiller
Freja Bro Sørensen: Tværfløjte
Mette Termansen: Obo
Britt Jelena Dürr: Fagot
Stine Mogenshøj Leer: Horn
Birgit Bøgh Sønderriis: Klarinet
Marie Søndergaard: Klaver

Koncerten er støttet af Augustinus Fonden og William Demant Fonden

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .