spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Ensemble Hermes i koncert: Floralia

Afholdt event

Ensemble Hermes i koncert: Floralia

Fra DKK 55,00

Beskrivelse

Floralia er navnet på en fest i det gamle Rom til ære for gudinden for forår og blomster, Flora, og festen blev efter sigende blev afholdt sidst i april. Inspireret af foråret og dets spirende liv og smukke blomster, vil koncerten bestå af tre værker, der på hver deres måde fortæller en historie herom:

E. Elgar: Strygerserenade

G. Puccini: Crisantemi

E. Grieg: Strygekvartet nr. 1 i g-mol

Første sats af Elgars kendte og elskede strygerserenade menes i sin tidligste form at have haft navnet Spring Song. Musikken er både charmerende og let, og samtidig dyb og varm. Dernæst vil vi spille værket Crisantemi af Puccini, et smukt og sørgmodigt værk, som Puccini komponerede i den tragiske anledning af en vens pludselige død. Blomsten krysantemum repræsenterer heltemod, loyalitet og sorg, og i musikken hører vi både uendelig skønhed og dyb desperation. Vi slutter koncerten med Griegs første strygekvartet arrangeret for fuldt strygerensemble. Kvartetten blev komponeret under et af hans ophold på landet, hvor han søgte væk fra byen og nærmere naturen. Om værket skrev Grieg: “Den stræber efter bredde, svævende flugt og frem for alt resonans for de instrumenter, den er skrevet til”, som om værket hermed tilstræber den største naturlighed med hvilken Grieg altså også skrev den.

Dørene åbner kl 19:00

Koncert start kl 19:30

Koncerten er støttet af Aarhus Kommune og Statens Kunstfond.

Arrangør

LiteraturHaus er et kraftcenter for litteratur. Vi afholder koncerter, oplæsninger, debatter og meget mere i vores unikke lokaler på Nørrebro.

Lokation

LiteraturHaus, Møllegade 7, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .