ENSEMBLE MOSAIK(D)

Blågårds Pl. 6A, 2200 København
06 jun 2019 kl. 20:00 - 21:00
Billetter DKK 80,00 - DKK 120,00
Billetter DKK 80,00 - DKK 120,00

BEMÆRK: Denne dagsbillet giver også adgang til A LECTURE ON SUPERSONIC HYPERSTRING THEORY kl. 21.30 i Literaturhaus. 

Du kan også købe partoutkort til hele KLANG-festivalen

VERDENSKLASSE FRA BERLIN

Ensemble Mosaik byder på en rundrejse i ny musik fra de seneste år, hvor fokus er på elektronik, dimser, lys, rytmisk drive og støjklange. Svenske Johan Svenssons Amperian Loops 3 er stramme forløb for akustiske instrumenter og elektronik.

Davids audiovisuelle værker med titlen Micro 1-4 er bestilt af Ensemble Mosaik, og kaldes audiovisuelle miniaturemellemspil af komponisten.

Rdja betyder rust og er titlen på Djordjevics ensembleværk, der efter uropførelsen fik en begejstret anmelder til at beskrive musikken ”Stykket er en opulent instrumenteret korrosionsproces”. Inspirationen fra rust, der farver og forandrer den oprindelige hårde form til noget skørt og sart, præger klang, form og tidsopfattelse i værket.

Koncertens uropførelse er af Eizirik, og er en del af hans serie af værker for instrumenter og ”found objects” med titlen Junkyard Piece. Ud over uropførelsen af Junkyard Piece III, kommer også et af de tidligere værker i serien: Junkyard Piece I.

Program

Johan Svensson: Amperian loops 3
Kaj Duncan David: Micro 1+2 
Milica Djordjevic: Rdja 
Kaj Duncan David: Micro 3+4 
Ricardo Eizirik - Junkyard Piece I + III UROPFØRELSE

Medvirkende

Mosaik


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik, ny partiturmusik og kunstmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I 2019 fejrer KLANG 10-års jubilæum med et koncert- og eventprogram med fokus på bl.a. nyskrevet opera, international kammermusik i verdensklasse og musik for børn og unge!

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 30. maj – 10. juni 2019

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival

Profile picture
KLANG - Copenhagen Avantgarde Music Festival
KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke