Entrebillet Falkecenter Samsø

Entrebillet Falkecenter Samsø

Fra Gratis

Sted

Flere tidsrum

3 april 2023 - 21 oktober 2023

Beskrivelse

OPLEV DE STORE & IMPONERENDE ROVFUGLE HELT TÆT PÅ.

Med en entrebillet til Falkecenter Samsø inviteres du ind i et univers, der fanger alle uanset alder og køn. Vi har fast program med planlagte forevisninger på Samsø fra påske til efterårsferien.

Vores store passion er formidling, hvor vi sammen med vores majestætiske ørne, dragende ugler, lynhurtige falke og frække høge inviterer vores publikum helt tæt på når fuglene viser deres enestående flyvekunst i den fri natur.


En forevisning varer i ca. en time, hvor man vil se mange forskellige rovfugle i aktion så som: falke, høge, ugler og ørne, samt lære alt muligt forskelligt omkring dem. Showet er for alle aldre, og alle kan få en fantastisk oplevelse hos os.


Vi har åbent i al slags vejr, uanset regn og blæst, gennemfører vi forevisningerne, da vi har mulighed for at trække i tørvejr i Flyvehallen.


Døren åbner en halv time før angivet tidspunkt på billetten.

Alle forevisninger er tilpasset færge ankomst/afgangs tider.

HUSK at komme i god tid.


15. min før forevisningen afholder vi en uformel og hyggelig lille Intro, hvor vi evt. træner nye fugle, viser fodret frem mv. I introen kommer vi ind på træning af fuglene, for at de er klar til at flyve for vores gæster, hvordan vi finder dem, hvis de flyver væk og hvad vi fodrer med, mv.


Vi anbefaler at I kommer i god tid, og får hele programmet med.


For yderligere information se WWW.FALKECENTER.DK

Arrangør

GÆSTERNE I CENTRUM

På Falkecentret sættes vores gæster og rovfugle i centrum. Vi giver os masser af tid til formidling, spørgsmål og fotografering. Vores vision er at formidle rovfugle og ugler, og ikke mindst dele vores respekt og begejstring for disse smukke fugle. Formidlingen er altid tilpasset til målgruppen.

Falkecenter Samsøs dygtige falkonerer flyver de forskellige rovfugle i vores arena. Vi er et team af passionerede individer, som elsker at flyve rovfugle og fortælle historier om dem.


VORES PASSION

Vi drages af det mest ultimative nemlig, det at kunne slippe rovfuglene, lade dem let og elegant bære sig højt op på himlen, forsvinde til en lille silhuet, hvorefter de viser os den ultimative jagtteknik, når vi kalder dem ned midt i arenaen igen. Tættere kommer vi ikke på naturen og den ultimative frihed!


TEAMET

Louise Vedel er falkoner, stifter og indehaver af Falkecenter Samsø, og har de sidste 16 år arbejdet med rovfugle. Sammen med sit team af dygtige dyrepassere og falkonerer sørger vi for at du får en uforglemmelig oplevelse med hjem.

Lokation

Falkecenter Samsø, Eskevej 4, 8305 Samsø

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på