Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Er en god mor en lykkelig mor?

Afholdt event

Er en god mor en lykkelig mor?

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

18 nov 2020 kl. 13:15 - 15:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Er en god mor en lykkelig mor?

Hvad er det for noget med at både lykken, angsten og vreden bliver forstærket når det lille barn kommer? 

Er en god mor en lykkelig mor? 

Hvorfor kan det være svært at andre skal holde babyen og hvordan siger man det højt? 

Og må man overhovedet sige den slags højt? 

Hvordan hulen får man en pause en gang imellem? 

Og hvad er det for en knugende fornemmelse af ensomhed, som mange kvinder oplever i deres barsel?

Det kan være svært at sætte ord på, hvad der sker indeni, når man bliver mor og far, og derfor inviterer vi til en aften i selskab med Laura Vilsgaard, som har beskæftiget sig professionelt med moderskabet i snart 10 år.

Laura er iværksætter, direktør i Jegermor, og mor til to. Denne dag fortæller hun om sin egen rejse ind i moderskabet, hvor hun fik en efterfødselsreaktion og manglede et sprog for de forandringer, hun oplevede. Dagen byder på konkret viden om livsovergange, personlige fortællinger om forældreskabet og fortællingen om at vende en krise til et iværksættereventyr.

Babyer, der ikke vil sove lur og derfor er knaldvågne mellem kl 13-15 , er meget velkomne. Hvis du ikke har været i bad i en uges tid, er du også velkommen. Foredraget vil både være relevant for mødre og fædre, der syntes, det er svært at blive forældre og dem, der svæver på en lyserød sky af babylykke.

Kom ind i det hyggelige lille baghus “Family Zoo” og oplev et par timers samhørighed og et fællesskab, hvor det er okay også at dele de svære følelser.

Arrangør

Lokation

Family Zoo Family Zoo, Classensgade 11E, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .