Er i der Roskilde? RAGNAROCKs Mystery Walk

Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde
18 okt 2021 kl. 10:30
22 okt 2021 kl. 16:30
Billetter DKK 50,00 - DKK 105,00
Billetter DKK 50,00 - DKK 105,00

I efterårsferien kan i tage på gådejagt mellem kunstværker og musikalske minder på Dyrskuepladsen i Roskilde for at finde festivalens ånd. Har i brug for lidt varmt og sødt til turen, er der nu også mulighed for at købe en deluxe-udgave af gådejagten med en kop varm kakao eller kaffe og en kage fra Café RAGNAROCK.

Oplev hele festivalområdet i Roskilde på en helt ny og anderledes måde, når RAGNAROCK i samarbejde med gådefirmaet HV?M inviterer til en udendørs gådejagt, der udfordrer spillerne i musik, meninger og minder.

Pladsen har sommer efter sommer været arenaen for Roskilde Festival, og selvom festivalen kun gæster pladsen otte dage om året, så emmer området af spor efter Nordens største tilbagevendende kulturbegivenhed.

Gådejagten “Er I der Roskilde?” er en jagt på selveste festival-ånden. Udrustet med et spil-kit med gådepapirer og mp3-afspiller skal I sammen løse gåderne og udforske pladsen, men også hinandens musiksmag og holdninger.

Så hvis du vil vide, hvem i din familie, der er bedst til at spille luftguitar eller synge højest i morgenbadet, så inviter dem med på Ragnarock-gådejagt udi musik og meninger.

Gådejagten løses på RAGNAROCK, Rabalderstræde, Musicon og festivalpladsen på Roskilde Dyrskueplads.


FAKTA OM GÅDEJAGTEN
Varighed: 2 timer

Antal deltagere: 2-6 spillere.

Alder: Fra 10 år – 100 år.

TID, PRIS, STED

Alminelig billet: 50 kr. pr. person.

Billet inkl. varmt og sødt fra caféen: 105 kr. pr. person.

Gådejagten kan spilles i tidsrummet 10.30 til 16.30 mandag – fredag i uge 42.

PRAKTISK INFORMATION

I får udleveret jeres spille-kit ved at indløse din Billetto-kvittering i RAGNAROCKs museumsbutik. RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde.

Der er mulighed for parkering ved museet. Oplysninger om parkering finder du på www.museumragnarock.dk

Da gådejagten foregår ude i det fri på Dyrskuepladsen i Roskilde, er det en god ide at tjekke vejrudsigten og medbringe påklædning, der passer til dagens vejr.
Der opkræves et depositum på 200 DKK for spil-kittet, som tilbagebetales, når spil-kittet bliver tilbageleveret på RAGNAROCK.

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke