Erhvervsfotografi med Mikkel Rask

24 feb 2018 kl. 11:00 - 15:00

København, 2200 København


Kursus i fotografi med Mikkel Rask

-til private og virksomheder

Hvor: København*

Hvornår: lørdag d. 24. februar 11-15

Pris: 650 kr (550 kr for medlemmer af Xenodoxia Academy - bliv medlem her)


*Lokation afhænger af tilmeldinger


På kurset vil du både kunne udvikle dine kreative og tekniske evner indenfor fotografi. Vi gennemgår trin for trin hvordan man sørger for at få de korrekte farve og den rette eksponering på sine billeder. Kurser er for nybegyndere og letøvede indenfor spejlrefleksfotografi og vil være passende for både privatpersoner såvel som fx selvstændige med enkeltmandsvirksomhed/IVS eller små til mellemstore virksomheder.

For at alle kan være med, benytter vi på kurset open source applikationer frem for de dyre professionelle løsninger, og udstyret vi bruger på dagen er tilsvarende et kamera som nogen måske allerede har i forvejen eller kan låne sig til.


På kurset gennemgår vi:

-Klassisk portræt (fx til brug på hjemmeside, Linkedin el.lign.)

-Kommunikér skarpt med dine billeder (få dit budskab ud gennem billeder)

-Produktfotos – tag billeder af dine værker eller dine produkter til fx webshops.

-Redigering af fotos


Inkluderet i prisen er friskmalet kvalitetskaffe! :)


På kurset tager vi udgangspunkt i redigering med Adobe’s Lightroom - den stærkeste applikation inden for digitale mørkekamre. Af praktiske årsager forventer vi at kursister selv medbringer computer med Adobe Lightroom installeret, for bedst at kunne følge med. Adobe tilbyder en gratis prøveperiode på 30 dage, man kan benytte sig af, skulle man ikke have applikationen i forvejen. www.adobe.com

Af øvrigt udstyr vi bruger på dagen vil vi tage udgangspunkt i et "begynder"-spejlreflekskamera af mærket Nikon. Teorien bag billederne er ens for alle kameraer, og har du Sony, Canon e.l. så medbring det endeligt, så tager vi udgangspunkt i dét til dine billeder.

Er du interesseret i dette eller andre kurser, men kan ikke på dagen? Eller har du ideer til andre kurser som kunne være spændende? Skriv endelig til os! Vi er altid åbne for forslag og ideer :)

Tilmeld dig kurset og læs mere på Facebook

Billet

Salg lukket