Plej dit lokale erhvervsnetværk! Vær med, når Stevns Erhvervsråd holder første møde i Erhvervsnetværk Stevns 11. august kl. 7.30 på Stevns Fyrcenter.

Vær med til lanceringen af første netværksmøde i Erhvervsnetværk Stevns; et nyt netværk for alle Stevns' erhvervsdrivende, hvor du kan møde nye samarbejdspartnere og mulige kunder. 

Der er gode muligheder for at lære hinanden bedre at kende, når vi skal have lidt lækker morgenmad fra pop-up caféen Mad & Ro og ved den efterfølgende netværkstid.

Dagens inspirerende indlæg:
Direktøren for Verdensarv Stevns, Tove Damholt, fortæller om den nye udviklingsplan for Destination Stevns Klint, som for første gang præsenterer Stevns Klint som en samlet destination, hvor vi på tværs af aktører, erhvervsliv, borgere og lokale ildsjæle kan udvikle klinten, og derfra resten af Stevns Kommune. Tove gør os klogere på den kernefortælling, som skal understøtte turismeudviklingen samtidig med, at hun fortæller om arbejdet med at skabe bæredygtig turisme.

Gratis tilmelding

Tilmeld dig her på Billetto eller ved at sende en mail til signe@stevnserhvervsraad.dk. 

Om Erhvervsnetværk Stevns:

Virksomheder med et stærkt netværk klarer sig bedre! Den anden tirsdag i hver måned har du mulighed for at møde andre lokale erhvervsdrivende til et hyggeligt og uformelt netværksmøde, som er krydret med inspirerende indlæg, som skifter fra gang til gang. Netværket foregår på skift om morgenen, eftermiddagen og aftenen og bevæger sig rundt i kommunen f.eks. på virksomhedsbesøg. Det er gratis at deltage undtagen på aftenmøderne, hvor du betaler for din egen aftensmad. 

Netværksmøderne er åbne for alle erhvervsdrivende i Stevns Kommune. 

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke