Erhvervstræf 2020

24 mar 2020 kl. 18:00 - 21:30

Kommer snart , Ikke fastlagt endnu, Stevns

Sæt kryds i kalenderen, når Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune inviterer til årets vigtigste erhvervsevent: Erhvervstræf ’20. Vær med til at hylde Stevns’ erhvervsliv, når vi uddeler årets erhvervspriser og bliv klogere på kommunens nye erhvervspolitik.

Hvem skal vinde årets erhvervspriser?
Spændingen udløses, når vi sammen med Stevns Kommune uddeler priserne Årets Virksomhed, Årets Iværksætter og Årets CSR-pris. 

Bliv klogere på erhvervspolitikken
På erhvervstræffet bliver du samtidig klogere på, hvordan det går med Stevns Kommunes erhvervspolitik og hvilke indsatser, der står for døren i 2020. 

Mad og netværk
Der er rig mulighed for at netværke med de mange andre erhvervsdrivende, når vi undervejs skal nyde den lækre mad fra Restaurant Harmonien. 

Tilmelding

Tilmelding er gratis og sker her på Billetto eller ved at kontakte Stevns Erhvervsråd på info@stevnserhvervsraad.dk - tlf.
24 76 40 01

OBS: Stevns Erhvervsråd holder Generalforsamling for vores medlemmer før Erhvervstræffet kl. 16:00. Når du tilmelder dig til Erhvervstræffet, kan du vælge også at tilmelde dig til Generalforsamlingen samtidig (vælg billetten der hedder Generalforsamling + Erhvervstræf).