Erhvervstræf '23

Erhvervstræf '23

Billetter fra DKK 199,00

Sted

Dato

28 mar 2023 kl. 17:00 - 21:00

Beskrivelse

Sæt kryds i kalenderen d. 28. marts, når Stevns Erhvervsråd og Stevns Kommune inviterer til årets vigtigste erhvervsevent: Erhvervstræf ’23. Glæd dig til at hylde Stevns’ erhvervsliv, når vi uddeler årets erhvervspriser og bliv klogere på kommunens nye erhvervspolitik.


Glæd dig til:

”Fremtidens arbejdskraft er (også) faglært”?

Vi glæder os til at byde velkommen til Carl Emil Lind Christensen, der er formand for Metal Ungdom. Han vil præsentere sine bud på hvordan vi får talt erhvervsuddannelserne op og sørget for at flere unge vælger at blive faglærte.

Stevns Kommune har brug for lærlinge med faglig stolthed, drivkraft og gå-på-mod, som kan blive en del af fremtidens arbejdskraft og styrke de lokale virksomheder.


Carl Emil Lind Christensen brænder for at skabe bedre erhvervsuddannelser og bekæmpe uddannelsessnobberiet i Danmark.

Hvem skal vinde årets erhvervspriser?

Spændingen udløses, når vi sammen med Stevns Kommune uddeler priserne Årets Virksomhed og Årets Iværksætter. Vi hylder også de virksomheder, som tager et særligt socialt ansvar, når vi uddeler Årets CSR-pris.


Bliv klogere på erhvervspolitikken

På Erhvervstræffet bliver du samtidig klogere på, hvordan Stevns Kommunes nye erhvervspolitik, fastsætter det kommunale erhvervspolitiske fokus i de kommende fire år.


Mad og netværk

Der er rig mulighed for at netværke med de mange andre erhvervsdrivende, når vi undervejs skal nyde en lækker aftensmad.


Program:

17.00 Velkomst v/borgmester i Stevns Kommune, Henning Urban Dam Nielsen og bestyrelsesformand for Stevns Erhvervsråd, Lars Warm

17.15 Status Erhvervspolitik v/borgmester Henning Urban Dam Nielsen og udvalgsformand Bjarne Nielsen

17.45 Iværksætterpris v/forretningsudvikler Peter Bisgaard

18.00 Aftensmad og netværk

19.00 CSR-pris v/udvalgsformand Bjarne Nielsen

19.15 Indlæg "Fremtidens arbejdskraft er (også) faglært v/ Carl Emil Lind Christensen

20.15 Årets virksomhed v/erhvervschef Thomas Christensen

20.30 Farvel og tak


OBS: Stevns Erhvervsråd holder Generalforsamling for vores medlemmer før erhvervstræffet kl. 15:00-16:30. Når du tilmelder dig Erhvervstræf '23, kan du vælge også at tilmelde dig til Generalforsamling samtidig (vælg billetten der hedder Generalforsamling + Erhvervstræf).

Det er gratis at deltage i Generalforsamlingen, men det er kun for medlemmer af Stevns Erhvervsråd.

Lokation

Strøby Idrætscenter, Lendrumvej 3, 4671 Strøby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .