Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ERIK SKYUM-NIELSEN om Auður Ava Ólafsdóttir og Gerður Kristný

Afholdt event

ERIK SKYUM-NIELSEN om Auður Ava Ólafsdóttir og Gerður Kristný

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

20 jun 2021 kl. 13:00 - 14:30

Beskrivelse

Hør lektor, kritiker og oversætter Erik Skyum-Nielsen fortælle om de islandske forfattere Auður Ava Ólafsdóttir og Gerður Kristný


Få er så velbevandrede i Islands litteratur som Erik-Skyum Nielsen. I 2019 udgav han tilmed bogen Islands litterære mirakel, et udvalg af introduktioner til islandske forfattere og deres værker. Skyum-Nielsen er kritiker ved Information, lektor på Københavns Universitet og oversætter af mange islandske forfatterskaber. Og så er han en forrygende fortæller.

Auður Ava Ólafsdóttir
Auður Ava Ólafsdóttir (født 1958) fik Nordisk Råds Litteraturpris i 2018 for romanen Ar. Hun er uddannet kunsthistoriker, og ofte spiller billeder en ikke ubetydelig rolle i hendes romaner. I den seneste roman Miss Island, 2018, oversat til dansk i 2019, handler det mere om at blive til som forfatter, hvilket er aktuelt for kvinden med det vulkanske navn Hekla, som i 60´ernes Island konstant brager ind kønsstereotypier. En stor kvalitet ved Ólafsdóttirs forfatterskab er den humor og lethed, hvormed hun skriver om svære emner.

Gerður Kristný
I 2020 modtog Gerður Kristný (født 1970) den islandske stats Jonas Hallgrimsson-pris for fremragende indsats for det islandske sprog. Det er en stor sproglig nydelse at læse hendes fortællende digtkredse, hvori hun, som med gennembruddet Blodhingst i 2011, gennem fortidens sagaer og fortællinger, taler lige ind i nutiden. Den seneste udgivelse, digtkredsen Sjælemesse, er en hård og stærk varde af ord, rejst for at vi skal huske de kvinder, der endte som voldens og magtens ofre.

Praktisk info
Arrangementet varer i alt 90 minutter. Efter foredraget, der varer ca. 60 minutter, svarer Erik Skyum-Nielsen på spørgsmål fra salen. Der er café og bogsalg i salen, der åbner 45 minutter før det starter. Arrangementet præsenteres i samarbejde med Islands Ambassade og indgår i Christianshavns Bogfestival 2021.

COVID-19
Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden. Husk også dit coronapas.

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .