Ernst Trillingsgaard "mennesker jeg har mødt"

20 apr 2018 kl. 19:00 - 21:00

Rønnes Hotel og Restaurant​, Kystvejen 25, 9690 Fjerritslev


Kom og hør den landskendte tidligere direktør for Aalborg Kongres- og Kulturcenter, Ernst Trillingsgaard, fortælle om sin lange karriere indenfor showbizz. Ernst er oprindeligt uddannet indenfor herre ekviperingsbranchen, men fik hurtigt andre interesser, og han har nu været i underholdningsbranchen i fem årtier. Ernst er kendt som en sympatisk og vellidt leder og foredraget sætter fokus på de små og store oplevelser og de spændende mennesker, han har mødt på sin vej – lige fra medlemmer af Kongehuset over internationale rockstjerner til Danmarks folkekære revyskuespillere. Fotos og sjove anekdoter vil være med til at krydre foredraget, og der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål.

Foredraget starter kl. 19.00 og der vil være mulighed for at nyde en lækker buffet før foredraget.

Buffet starter kl. 17.30. Efter foredraget er der selvfølgelig åben i baren hvis du vil nyde en øl, vand, vin eller en lækker drink.

Der er selvfølgelig også mulighed for at overnatte her på Rønnes Hotel i forbindelse med foredraget. Pris pr. dobbeltværelse KUN 500,- og enkeltværelse KUN 400,- inklusiv lækker morgenbord.

Foredrag kl. 19.00 med Ernst Trillingsgaard

Salg lukket


Buffet kl. 17.30. samt foredrag Ernst Trillingsgaard Kl. 19.00

Salg lukket


Overnatning i dobbeltværelse inkl. morgenmad

Salg lukket


Overnatning i enkeltværelse inkl. morgenmad

Salg lukket