Spring til hovedindhold

Erotisk flow og bevidsthed

Erotisk flow og bevidsthed

Fra DKK 175,00

Sted

Dato

23 aug 2024 kl. 19:00 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Træd ind i en verden af fordybelse og selvopdagelse med Joan Ørting's seminar "Erotisk flow og bevidsthed". Den 23. august 2024 kl.19:00 inviterer Joan Ørting dig til en aften, der vil ændre din opfattelse af personlig sundhed og velvære. For kun 175,00 DKK kan du deltage i denne unikke oplevelse, hvor du lærer at forene krop og sind gennem bevidsthed og erotisk energi.

Dette seminar er designet til at guide dig gennem forskellige teknikker og øvelser, der fremmer personlig vækst og sundhed. Joan Ørting vil tage dig med på en rejse dybt ind i din egen bevidsthed, hvor du får mulighed for at opnå en bedre forståelse af dig selv og din erotik.

Tænk på denne aften som en gave til dig selv—en mulighed for at genopdage din indre styrke og vitalitet. Gå ikke glip af dette enestående seminar, der kombinerer viden, praksis og en inspirerende atmosfære. Sikre din billet nu, og forbered dig på en lærerig og livsændrende oplevelse i hjertet af Villa Wilder.

Arrangør

Lokation

Villa Wilder , Wildersgade 55, 1408 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori