ERROR (DE)

ERROR (DE)

Billetter fra DKK 60,00

Sted

Dato

02 jun 2023 kl. 19:00 - 23:30

Beskrivelse

ERRORR

ERRORR blev grundlagt af den svenske multiinstrumentalist Leonard Kaage, der bl.a. også kendt som producer og guitarist af The Underground Youth. Sideløbende har Kaage arbejdet med adskillige andre bands som The Brian Jonestown Massacre, Kristof Hahn (SWANS), Tess Parks og mange flere.

Kendetegnet for ERRORR er en grundlæggende mistro til autoritære strukturer og refleksion over livet i det moderne vestlige samfund. ERRORR er dog ikke blindt raseri mod autoriteter, tværtimod har sangene en stor følelsesmæssig dybde og sårbarhed, hvilket i høj grad adskiller dem fra andre bands i samme genre.

Kvartetten tilbyder et alternativ til mainstream og læner sig op ad en bred mur af rockgenrer, såsom noise, postpunk og shoegaze og lader sig inspirere af bands som Sonic Youth, Pixies, My Bloody Valentine og The Jesus and Mary Chain. Samtidig inviterer ERRORR lytteren med på en ny bølge af støjrock.

Det er høje guitarer og punchy fuzz bas understøttet af iørefaldende trommebeats. Alle disse elementer manifesterer sig i en massiv mur af lyd, kun penetreret af Kaages vokal.

D. 3 marts udgiver ERRORR deres debutalbum ”Self Destruct”, og på den efterfølgende tour har vi fornøjelsen af at få besøg af bandet på Råhuset.

Dørene åbner kl. 19:00 og første band går på kl. 20:00.

Arrangør

Et lille spillested med store koncertoplevelser fra ind- og udland.

Lokation

Råhuset Råhuset, Onkel Dannys Pl. 7, 1711 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .