spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Esben Just & Tor Einer Bekken (NO) - vokal, jazz, blues, New Orleans, roots - Vinterjazz 2024

Få billetter tilbage
Afholdt event

Esben Just & Tor Einer Bekken (NO) - vokal, jazz, blues, New Orleans, roots - Vinterjazz 2024

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

10 feb 2024 kl. 15:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

I ´96 mødtes to skandinaviske pianister uden for en af de hellige haller i New Orleans, nemlig klubben Tipitinas. Esben Just DK og Tor Einar Bekken NO havde begge på det tidspunkt oparbejdet en dyb og viser det sig her + 20 år senere, vedvarende kærlighed for "everything New Orleans", og nu mødes de igen, denne gang dog på dansk jord, nærmere betegnet Bartof Cafe Frederiksberg. 

Der vil de blære sig overfor hinanden, batle om at være den mest originale, bedst swingende og skarpest skydende, når det kommer til at ramme publikum lige i hjertekulen med den New Orleans sound og swing, som de begge sætter så uendelig højt. 

Esben Just har hjemmebanefordelen, mens Tor Einar aka Dr Bekken er foran på point, idet han har været nomineret til den pestigefyldte Norske "Spellemansprisen" og modtaget Notodens Blues Festivals hæderpris. 

Det bliver en eftermiddag på Bartof Cafe, hvor musikken og pianoet vil stå i centrum, mens de to "kombetanter" vil forsøge at vinde publikum over - om ikke til egen side - så ihverfald til en begejstring og jubel over " all things New Orleans. 


"Pianisten Tor Einar Bekken (1964) har vært en stayer i det norske blues- og jazzmiljøet siden slutten av 1980-tallet. Han har utgitt over 60 innspillinger i eget navn, deltatt på prisvinnende utgivelser med andre artister, blitt nominert til Spellemannsprisen sjøl, mottatt Notodden Bluesfestivals hederspris, spilt på alt som finnes av store festivaler i Norge, turnert i Europa med New Orleans-legender som Marva Wright, Benny Turner og Eddie Bo, jamma på scenen med Allen Toussaint, og opptrådt i Royal Albert Hall."

"I tillegg er han førsteamanuensis i musikk på NTNU i Trondheim, og jobber stadig med å sette seg inn i alle slags musikalske genre."

Arrangør

Cafe & Bar

Lokation

Bartof Café, Nordre Fasanvej 46, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .