Esben Kronborg-koncert

06 mar 2020 kl. 19:30 - 22:00

Slotsgade 25, 6100 Haderslev

Med 1000 koncerter og tre albums har horsensianske Esben Kronborg turneret landet tyndt med sine sange siden debutten i 2011.

I september 2019 udkom sangeren og sangskriveren med sit tredje album, nu på dansk, og det til flotte anmeldelser.

Vejen ind i musikken var ikke som de flestes. Esben Kronborg takkede i sommeren 2007 ja til et job som guitarlærer på sin gamle folkeskole. Sommerferien gik med at øve så fingerne blødte, så han kunne være klar til de første elever i august. Siden dengang har han musikken og guitaren været en fast følgesvend på landevejen hvor det både er blevet til koncerter på Smukfest, Samsø Festival og Jelling Festival samt support for Tim Christensen, Kim Lars og Gnags.

Esbens nye album bærer præg af den uro og rastløshed der har været i Esbens liv siden sidste album udkom i 2016. Moderens tidlige død, faderens alkoholisme og den balancegang det er at være sanger om natten og far og forsørger om dagen. “Det handler om at sigte efter månen, at række ud efter stjernerne, fejle og gøre det hele igen. Hvis vi ikke turde drømme, så kan det hele være ligemeget. Folk snakker..  Men hellere det, end at de ikke havde noget at sige”. Under det hele lurer dog en optimisme og en lyst til livet. Og albummet viser igen tydeligt Esbens øre for godemelodier og omkvæd.

Dørene åbner 19.30 koncertstart 20.30

Udvalgte anmeldelser på “Esben Kronborg”

Stiften Anmeldelse: https://stiften.dk/oestjylland/Her-er-dommen-over-Esben-Kronborgs-nye-album-Kald-mig-den-troende-tvivler/artikel/599535

  • - “Esben Kronborg har med sine ni nye sange skabt et helstøbt og flot spillet album om livets store temaer”
  • - 5 stjerner

Side33 Anmeldelse: https://side33.dk/esben-kronborg-esben-kronborg/

  • - “Musikalsk er de ni numre gjort af berigende og behageligt lyttestof fra start til slut”
  • - 5 stjerner

GFR Anmeldelse: https://www.gfrock.dk/esben-kronborg-esben-kronborg/

  • - “Esben Kronborg har sat sig for at give den hele armen på dette album”
  • - 4 stjerner

Bands of Tomorrow, Ugens Vigtigste Udgivelser: https://bandsoftomorrow.com/2019/09/06/ugens-vigtigste-albumudgivelser-uge-36/

  • - “Hans fine og tænksomme tekster er fyldt med varme og melankoli, perfekt til den første efterårsweekend

Hør en livesession her