eventet sluttede

Esben Kronborg-koncert

DKK 100,00

Sted

Dato

06 mar 2020 kl. 19:30 - 22:00

Beskrivelse

Med 1000 koncerter og tre albums har horsensianske Esben Kronborg turneret landet tyndt med sine sange siden debutten i 2011.

I september 2019 udkom sangeren og sangskriveren med sit tredje album, nu på dansk, og det til flotte anmeldelser.

Vejen ind i musikken var ikke som de flestes. Esben Kronborg takkede i sommeren 2007 ja til et job som guitarlærer på sin gamle folkeskole. Sommerferien gik med at øve så fingerne blødte, så han kunne være klar til de første elever i august. Siden dengang har han musikken og guitaren været en fast følgesvend på landevejen hvor det både er blevet til koncerter på Smukfest, Samsø Festival og Jelling Festival samt support for Tim Christensen, Kim Lars og Gnags.

Esbens nye album bærer præg af den uro og rastløshed der har været i Esbens liv siden sidste album udkom i 2016. Moderens tidlige død, faderens alkoholisme og den balancegang det er at være sanger om natten og far og forsørger om dagen. “Det handler om at sigte efter månen, at række ud efter stjernerne, fejle og gøre det hele igen. Hvis vi ikke turde drømme, så kan det hele være ligemeget. Folk snakker..  Men hellere det, end at de ikke havde noget at sige”. Under det hele lurer dog en optimisme og en lyst til livet. Og albummet viser igen tydeligt Esbens øre for godemelodier og omkvæd.

Dørene åbner 19.30 koncertstart 20.30

Udvalgte anmeldelser på “Esben Kronborg”

Stiften Anmeldelse: https://stiften.dk/oestjylland/Her-er-dommen-over-Esben-Kronborgs-nye-album-Kald-mig-den-troende-tvivler/artikel/599535

 • - “Esben Kronborg har med sine ni nye sange skabt et helstøbt og flot spillet album om livets store temaer”
 • - 5 stjerner

Side33 Anmeldelse: https://side33.dk/esben-kronborg-esben-kronborg/

 • - “Musikalsk er de ni numre gjort af berigende og behageligt lyttestof fra start til slut”
 • - 5 stjerner

GFR Anmeldelse: https://www.gfrock.dk/esben-kronborg-esben-kronborg/

 • - “Esben Kronborg har sat sig for at give den hele armen på dette album”
 • - 4 stjerner

Bands of Tomorrow, Ugens Vigtigste Udgivelser: https://bandsoftomorrow.com/2019/09/06/ugens-vigtigste-albumudgivelser-uge-36/

 • - “Hans fine og tænksomme tekster er fyldt med varme og melankoli, perfekt til den første efterårsweekend

Hør en livesession her

Arrangør

Forening, der ønsker at bringe mennesker sammen og formidle kultur i bredest mulige forstand! Kultur forening Non profit forening Musik spillested

Lokation

Slotsgade 25, 6100 Haderslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .