ESKÆR TRIOEN — sommerkoncerter 2023

ESKÆR TRIOEN — sommerkoncerter 2023

Fra DKK 112,50

Sted

Dato

28 jun 2023 kl. 17:00 - 18:00

Beskrivelse

Hør Eskær Trioen spille værker af Brahms og Stravinsky – og nyd et glas vin ved den anden af årets sommerkoncerter på Nordatlantens Brygge.

Glæd Jer til at opleve det populære ensemble Eskær Trioen, der er kendt for deres medrivende og engagerede sammenspil.

Brahms og Stravinsky
Til dagens koncert opfører de - sammen den prisvindende bratschist Ettore Causa - Brahms´ Wertherkvartet. Titlen refererer til en historie af Goethe ”Den unge Werthers lidelser” der handler om en ung mand der er ulykkeligt forelsket og begår selvmord. Brahms var selv ulykkeligt forelsket i Clara Schumann, da han komponerede værket, hvilket man mærker både i den drømmende romantiske Andante og de mørke og dramatiske ydersatser.

Inden da spiller Eskær Trioen Stravinskys Suite Italienne – et charmerende og elegant værk over Pergolesis barokmelodier, hvor vi også hører Stravinskys spændstige rytmer og klange.


Eskær Trioen

Julie Eskær: violin
Emilie Eskær: cello
Charlotte Thaning: klaver

Ettore Causa: viola


Koncerten varer en time og derefter byder vi på et glas kølig rosévin.

SOMMERKONCERTER 2023
Brahms, Schumann, Stravinsky og latin jazz med italiensk islæt. Gå sommeren i møde med tre enestående eftermiddagskoncerter, der alle afrundes med et køligt glas vin på Nordatlantens Brygge. Læs mere på nordatlantens.dk/sommerkoncerter2023

Nordatlantens Venner
Der er en rabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere