spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

ESKIMO DIVA – film på Nordatlantiske Regnbuedage

Afholdt event

ESKIMO DIVA – film på Nordatlantiske Regnbuedage

Fra DKK 45,00

Beskrivelse

ESKIMO DIVA

Lene Stæhrs både humoristiske og hjertevarme dokumentarfilm portrætterer grønlandske Nuka og den universelle kamp for retten til at være sig selv

I Eskimo Diva fra 2015 møder vi Nuka, der drømmer om at blive den første drag queen, der turnerer nord for polarcirklen. Sammen med vennen Lu drager Nuka ud i den arktiske sommer for at vise, at man kan være cool performer, homo og skabe fest i de små bygder. Ikke alle er dog klar til de nye tider, og de møder en del modstand, som de tackler med gå-på-mod og knastør humor.

Da Nukas liv tager en drastisk drejning, ser det imidlertid sort ud for turnéen og Nukas fremtidsdrømme. Lene Stæhrs billedstærke dokumentarfilm udfolder sig som en både sjov og hjertevarm roadmovie om et modigt menneskes drømme og kamp for retten til at være sig selv.

Videohilsen fra Nuka
Meget er sket i Nukas liv siden filmens premiere i 2015, og efter filmen viser vi en kort videohilsen fra Nuka Carmen Bisgaard, der også kendes som en af initiativtagerne bag den første grønlandske Gay Pride, der fandt sted i 2010 i Nuuk.

Sprog: Dansk
Tekster: Engelske
Varighed: 64 min. (+ intro/videohilsen: i alt ca. 80 min)

PRAKTISK INFO
Dørene til salen og dens café åbner 45 minutter før start. Der er god plads, unummererede pladser og håndsprit i salen. Kom venligst i god tid.

Filmvisningen indgår i Nordatlantiske Regnbuedage. Læs mere på nordatlantens.dk/regnbuedage

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Copenhagen 2021 
Nordatlantiske Regnbuedage 2021 præsenteres i samarbejde med Islands Ambassade, Grønlands Repræsentation, Humanity in Action samt Awake Consulting og i partnerskab med Copenhagen 2021 - WorldPride og EuroGames.

#YouAreIncluded

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .