ESKIMO DIVA – film på Nordatlantiske Regnbuedage

Strandgade 91, 1401 København
18 aug 2021 kl. 17:00 - 18:20
Super arrangør
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00
Billetter DKK 45,00 - DKK 60,00

ESKIMO DIVA

Lene Stæhrs både humoristiske og hjertevarme dokumentarfilm portrætterer grønlandske Nuka og den universelle kamp for retten til at være sig selv

I Eskimo Diva fra 2015 møder vi Nuka, der drømmer om at blive den første drag queen, der turnerer nord for polarcirklen. Sammen med vennen Lu drager Nuka ud i den arktiske sommer for at vise, at man kan være cool performer, homo og skabe fest i de små bygder. Ikke alle er dog klar til de nye tider, og de møder en del modstand, som de tackler med gå-på-mod og knastør humor.

Da Nukas liv tager en drastisk drejning, ser det imidlertid sort ud for turnéen og Nukas fremtidsdrømme. Lene Stæhrs billedstærke dokumentarfilm udfolder sig som en både sjov og hjertevarm roadmovie om et modigt menneskes drømme og kamp for retten til at være sig selv.

Videohilsen fra Nuka
Meget er sket i Nukas liv siden filmens premiere i 2015, og efter filmen viser vi en kort videohilsen fra Nuka Carmen Bisgaard, der også kendes som en af initiativtagerne bag den første grønlandske Gay Pride, der fandt sted i 2010 i Nuuk.

Sprog: Dansk
Tekster: Engelske
Varighed: 64 min. (+ intro/videohilsen: i alt ca. 80 min)

Filmvisningen indgår i Nordatlantiske Regnbuedage. Læs mere på nordatlantens.dk/regnbuedage

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Copenhagen 2021 
Nordatlantiske Regnbuedage 2021 præsenteres i samarbejde med Islands Ambassade, Grønlands Repræsentation, Humanity in Action samt Awake Consulting og i partnerskab med Copenhagen 2021 - WorldPride og EuroGames.

#YouAreIncluded

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke