Ester Brohus til Jelling

eventet sluttede

Ester Brohus til Jelling

Dato

09 okt 2015 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Ester Brohus har i mere end 20 år været på den danske musikscene og er netop på trapperne med sit 10. album. Sangerinden kan for første gang opleves i Byens Café intime omgivelser når hun giver koncert fredag d. 9. oktober kl. 20.00

Musikalitet og stædighed er to nøgleord i Ester Brohus’ karriere. Countrysangerinden valgte tidligt at forfølge sin drøm om, at skabe sig en karriere som sanger og sangskriver. Siden pladedebuten ”Ester” og hittet ”Perfect Way” i 1992 har hun manifesteret sig, som vores stærkeste og mest originale country-inspirerende navn.

Jelling Musikfestival og Musikforeningen glæder sig over, at kunne give publikum muligheden for at opleve, hvad pressen kalder ”den kvindelige Johnny Cash” i de fantastiske rammer, som Byens Café kan give når Brohus lægger vejen forbi.

”Country musik er sundt for sjælen” siger Ester Brohus selv. Hun skriver selv sin musik og tekster, som hun fremfører med sjæl og glød - og fremstår i dag, som en af de rigtig gode sangere og sangskrivere. Hendes musik og tekster er på en gang tidsløse og aktuelle. Ester forstår at sætte sit helt personlige præg på såvel egne og andres sange. Hun har et stort hjerte for ”skæve” eksistenser og ”dem de andre ikke vil lege med”.

Pressens titel ”Den kvindelige Johnny Cash” er ikke opstået uden grund. Flere år i træk har sangerinden spillet i de danske fængsler, for de indsatte på landets åbne og lukkede afdelinger. Ved sidste års tour valgte Brohus at tage et mobilt studie med, hvor hun lod fangerne synge med på ”Who' there holding your hand”. Resultatet kan høres på den nye plade.

En koncert med Ester Brohus er mere end en musikalsk oplevelse. Levende fortællinger fra de mange koncerter inden for murene, rejserne til USA og livet som sangskriver er blandt andet, hvad sangerinden kan tilbyde, når hun giver en koncert med sit yderst velspillende band. Ester Brohus har sunget og spillet for publikummer i hele Danmark, lige fra små lokale scener til de helt store festivaller. En aften i selskab med Ester Brohus byder på et bredt udvalg af egne sange, hvor der altid er knyttet anekdote til.

Der er også plads til egne favoritter fra store udenlandske kunstnere, gospel -sange og ikke mindst den karakteristiske blues musik, som danner rammen for en musikalske legeplads.

Ikke to koncerter er ens. ”Vi spiller, fordi vi ikke kan lade vær’”, plejer Ester at sige, og det er præcis derfor, en koncert med Ester Brohus altid er noget særligt. Hendes udtryksfulde vokal og jyske charme rammer publikum lige der, hvor de er.

Caféen serverer tortillas med oksekød, salat og brød med aioli kartofler til 135 kr. Mad skal bestilles senest den 2. okt. på tlf. 7680 1990 eller byenscafe@byenscafe.dk

Arrangører: Jelling Musikforening & Jelling Musikfestival
Entré: 150 kr.
Musikforeningens medlemmer: 120 kr.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .