Event aflyst

Et afslappet forhold til mad

DKK 150,00

Sted

Dato

24 mar 2020 kl. 18:30 - 20:00

Beskrivelse

Foredraget handler om hvordan du kan at få et afslappet forhold til mad, hvor du kan spise lige præcis hvad du har lyst til uden at få dårlig samvittighed.

Det kan være, at du har en masse restriktioner/regler for din kost, som du skal opfylde for at være ”god nok”. Det kan lade sig gøre at begrænse disse regler til et absolut minimum, som kan opfyldes hver evig eneste dag hele året rundt uden at det kræver en masse energi.

Måske du kender til en lignende situation; du har været god hele dagen, du kommer til at spise et lille stykke chokolade om eftermiddagen, får straks dårlig samvittighed, fordi du er ”faldet i”. Så kan det hele også være ligemeget, og du spiser hele chokoladepladen i stedet for det ene stykke du startede med.

Grunden til at dette sker, er IKKE fordi du mangler rygrad, men fordi du mangler redskaber til at tackle dine vaner.

Kom til foredraget og bliv klogere på dine egne vaner, og hvilke vaner der forhindrer dig i at nå dit mål.

Du får ligeledes nogle redskaber som kan være med til at skabe madro i stedet for madstress.

Jeg glæder mig til at se dig 😊

MOVE IT Fitness
Maria Hougaard Jørgensen
fysioterapeut og vanecoach

Hvis du har spørgsmål til foredraget er du velkommen til skrive en mail til mikkel@moveit-fitness.dk

Arrangør

Lokation

Pulzion, lokale "Taktikken" Pulzion, lokale "Taktikken", Peter Tofts vej 21, 6000 Kolding

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .