spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Et bæredygtigt arbejdsliv v/Maike Glue

Afholdt event

Et bæredygtigt arbejdsliv v/Maike Glue

Fra DKK 295,00

Sted

Dato

29 nov 2023 kl. 16:30 - 18:00

Beskrivelse

Fremtidens bæredygtige arbejdsliv – hvad er det for en størrelse?


Vores forståelse af arbejde og karriere er under forandring. Vores værdisæt ændrer sig og undersøgelse efter undersøgelse viser, at vi stræber efter en ny balance i vores liv, hvor der er plads til mere af det, der giver os værdi ud over arbejdet.

Tendenserne buldrer derudad. Vi tager magten tilbage over vores eget liv. Vi vil noget andet. Vi vil arbejde på andre måder. Vi er færdige med at gå på kompromis med os selv, vores værdier og vores helbred!


Vi insisterer derfor også på at ville arbejde på andre måder. Vi vil have balance i vores liv. Vi vil have fleksibilitet. Og vi vil have mulighed for at være hele mennesker på vores arbejde.

Det står skrevet i neon, at fremtiden kalder på nye måder at drive forretning på, hvor vi både passer på kloden og på os selv og hinanden, mens vi skaber værdi på bundlinjen.

Hvis vi virkelig vil skabe en forandring, skal vi ikke gøre mere af det samme og arbejde hårdere og mere... Det har vi prøvet. Det er ikke løsningen på vores problemer.

Vi skal i stedet gøre noget andet – arbejde på andre måder. Flytte fokus fra ren bundlinje-fokus til et fokus på mennesket. Fra et kortsigtet fokus til et langsigtet fokus. Fra én bundlinje til 3 bundlinjer.


Det stiller nye krav til organisationer og til ledelse. Balance, trivsel og psykologisk tryghed bliver nøgleingredienser i fremtidens bæredygtige arbejdsliv.

Og det bliver helt afgørende for at kunne tiltrække og tilknytte medarbejderne til organisationerne i en tid, hvor der er rift om de dygtige medarbejdere.

Det kalder på nye forståelser af arbejde, karriere, succes og sågar produktivitet.

Kom med til en eftermiddag hvor vi sammen sætter spot på fremtidens arbejdsliv. Vi går normkritisk til værks og dekonstruere nogle af de indgroede forestillinger, vi har om arbejde og karriere og succes. Vi går i dialog med hinanden og inviterer til debat om emnet og finder sammen nye veje.

Lokation

Lyngvej 2, Lyngvej 2, 9000 Aalborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .