spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Et hav af kærlighed (An Ocean of Love)

Afholdt event

Et hav af kærlighed (An Ocean of Love)

Fra Gratis

Sted

Dato

08 jun 2022 kl. 17:00 - 17:50

Beskrivelse

"Et hav af kærlighed" (An Ocean of Love) med Compagnie La Salamandre (Frankrig)

For børn fra 7 år og op - samt voksne. Objektteater i et papirunivers. En episk og poetisk odyssé. Et ordløst eventyr om kærlighed og rutine, om tidens gang, ensomhed, forurening, forbrugersamfund og om ubetydelige tanker der bliver til store, afgørende ideer.‎

Forestillingen er en del af Festivalen Puppet Junior, der arrangeres som en tilbagevendende biennale i samarbejde mellem 3  kulturinstitutioner i København. Festivalen er gratis og bringer det bedste af dansk og udenlandsk dukketeater til de københavnske byrum dér, hvor børnene bor og leger. http://puppetjunior.dk 

Lokation

Valby Kulturhus Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4, Teatersalen, 2500 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .