Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Et hjertegribende værk af overvældende kollektivitet v. Karen Siercke

Afholdt event

Et hjertegribende værk af overvældende kollektivitet v. Karen Siercke

Fra Gratis

Sted

Dato

21 sep 2020 kl. 16:00 - 18:00

Beskrivelse

Det hele startede med en tom tændstiksæske og en læseoverlevelse. Lige siden har Karen Siercke bevæget sig rundt i verden - fra Farum, til San Francisco, til Reykjavïk, til Paris og til Møllegade i København - med et poetisk dobbeltblik: At se verden som den er, men også som den kunne være.

Nysgerrigt åbner hun et fortællerum, der inviterer dig med i et hjertegribende kollektivt svæv. Med afsæt i sin personlige fortælling, 11 års erfaring med ungedrevet og prisvindende litteraturaktivisme, og helt dugfriske visioner som nystartet leder af Poesiens Hus, fortæller Karen Siercke hvorfor poesi er den vildeste gaffatape, når verden går i smuldr. Hvad er det poesien kan? Og hvorfor er det vigtigere end nogensinde, at vi giver poesien plads?

PROGRAM
Kl. 16.00-16.15: Rullende ankomst/baren er åben
Kl. 16.15-17.15: Foredrag v. Karen Siercke
Kl. 17.15-18.00: Rullende exit/baren er åben

Lokation

Poesiens Hus Poesiens Hus, Møllegade 7, 2200 København N

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer