Et liv i 3D, DREAM, DARE & DO

Event aflyst

Et liv i 3D, DREAM, DARE & DO

Billetter fra DKK 1.495,00

Dato

07 mar 2015 kl. 09:00 - 16:45

Beskrivelse

Et liv i 3D DREAM, DARE & DO, the soul process to reinvent the REAL you

Transformerende og eksklusiv workshop for dig, der vil have mere passion, frihed og glæde i dit liv.

Har du svært ved at finde din passion eller få skabt det liv, du drømmer om?

Føles det af og til som om du ånder gennem sand eller står i kviksand til halsen?

Har du meget høje krav til dig selv og føler du, at du SKAL være perfekt?

Har du alt, hvad du drømmer om, men alligevel er du ikke rigtig glad?

Drømmer du om at få mere frihed, mere glæde og overskud i dit liv?

Tør du tilbringe en hel dag med at udforske din egen indre verden, få kontakt til dine drømme og få redskaber til at forfølge dem?

Hvis du kan svare JA til ovenstående

Så er denne workshop helt sikkert noget for dig.

Du vil opleve en dag, hvor du fordyber dig i din egen proces på et meget dybt plan, og du vil få kontakt til sider, du forlængst har gemt bort af frygt for, hvad andre tænker og mener om dig.

En dag med fokus kun på dig og dine drømme og visioner.
En dag, hvor du finder ind til din indre styrke og kerne
En dag, hvor du får kontakt med din sjæls dybeste ønsker
En dag, hvor du giver SLIP på gamle mønstre og slidte historier
En dag, hvor du tilgiver og finder kærligheden til dig selv. JA DU ER GOD NOK.

Workshoppen er designet til at støtte dig i at finde ind til DIG igen, og du vil give slip på gamle historier, slidte mønstre og overbevisninger som ikke længere gavner dig.

Jeg ved, hvor svært det kan være at turde forfølge sine aller største drømme af frygt for ikke at få succes, ikke at passe ind i fællesskabet og af frygt for, hvad andre vil tænke om dig - især hvis du ikke når de mål, du har sat dig.

Jeg har i utallige år fået at vide, at jeg skal stræbe efter noget mindre og mere jordnært, men jeg ved og har erfaret hvor betydningsfuldt, det er at forfølge sine visioner.

Jeg ved også, hvor fantastisk det er at give sig selv den gave, det er at finde ind til sig selv på et dybere plan, finde styrken inde i dig og turde leve livet med grundlæggende glæde og en større tiltro til egen drømme og egne evner.

Jeg har de sidste 8 år arbejdet på at skabe den helt rigtige transformerende proces, der kan give DIG glæden tilbage.

En proces, der giver dig et skub ud af komfortzonen, væk fra den eksterne anerkendelse og samtidig en proces der sætter dig fri.

Friheden til at være DIG med alt hvad det indebærer og turde leve livet ud fra dine behov og præmisser.

Jeg har givet disse redskaber til hundredvis af klienter igennem årene gennem individuelle processer på 12 uger, og jeg ved det virker og jeg ved også, at det varer ved.

Men nu er det ikke alle der har 15000 kr til et privat forløb hos mig, og da min vision er at skabe mere glæde og passion i verden, har jeg skabt denne workshop som er helt unik, og fyldt med det bedste af det bedste og som hjælper dig til at skabe det liv, du drømmer om.

Hvis du tør AT LEVE

Et liv i 3D, DREAM, DARE & DO


PRAKTISK INFORMATION.

Eneste workshop på Sjælland

Workshoppen afholdes på hotel Scandic Ringsted

Lørdag den 7 marts 2015 fra 8:45 - mindst 16:30

Der vil være vand og frugt hele dagen (husk frokost ellers er der tid til at købe frokost)

Du får workbook og andet du skal bruge

Pris er kr. 2495,-

Men bestiller og betaler du inden 22 februar så

sparer du kr. 1000,-

og betaler derfor kun kr. 1495,-


Christina Aros er tranformationsekspert, foredragsholder og

forfatter til bøgerne "Fuck Flinkeskolen" og "Det er da okay at

cykle i pyjamas"

"Christina har inspireret tusindvis af mennesker verden over med at leve et mere autentisk og ekstraordinært liv med balance, indre styrke, mere kærlighed, og ikke mindst en grundlæggende glæde og accept af dem selv."

"Christinas arbejde som transformationsekspert tager udgangspunkt i, at du har alle de ressourcer, du har brug for. Din styrke er dig!!"

Christina gik ned med stress første gang i en alder af 21, og fik efterfølgende fik stressrelaterede depressioner 2 gange, blev udbrændt, fik en rygskade og mistede drømmen om et ægteskab igennem hele livet, da 21 års samliv ophørte brat en september aften, hvilket har givet hende smagen af livets udfordringer.

At hun desuden blev moppet i over ti år som barn, har haft spiseforstyrrelse og utroligt dårlig selvværd og negative tankemønstre samt mistet alt, hvad hun ejede, har kun gjort livet mere kulørt og hendes erfaringer med at bruge et liv i 3D endnu større.

Christina har arbejdet med mennesker i over 20 år, både indenfor salg, ledelse, bestyrelse, pædagogik og så har hun været sportsudøver på højt plan.

Alt sammen har bragt hende til der, hvor hun er i dag, og det har været en rejse med masser af turbulens, lufthuller, højtflyvende og også fuldstændig nede på jorden, både total gennemsnitlig og gråt samt farverigt med opnåelsen af de fedeste drømme, og fælles for alle oplevelserne er hende selv.

Hendes egen håndtering af dem, og hendes evne til at rejse sig og have en grundlæggende glæde og energi.

En metode, Christina har brugt år på at udvikle og som hun i dag hjælper andre med at bruge til at skabe balance og glæde i livet.

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .