eventet sluttede

Et selvkærligt boost

DKK 195,00

Dato

01 nov 2015 kl. 14:30 - 16:30

Beskrivelse

Nyd at være dig i krop & sind

Oplev guidede energistræk, hypnose og gruppehealing og transformer kropslige og mentale mønstre hen imod nydelsesfuld selvkærlighed.

Energistræk bringer dig hjem i kroppen og øger dit energiflow. Hypnose skaber en ny dybde for effektiv og varig forandring. Du opnår et selvkærligt boost, der optimerer nydelsen ved at være dig i krop og sind.

Trine Thiirmann og Magnus Maimonide har specialiseret sig i at optimere kropslige og mentale mønstre. Begge er terapeuter og healere – Magnus med speciale i mentale processer og Trine i kropslige.

Denne eftermiddag er første event på en række eftermiddage/aftener med hver sit tema, der alle booster din selvkærlighed.

Du får:

Blide og healende øvelser der stimulerer og aktiverer din krop og dit energi flow

Healende og dyb afspænding med klangskåle

Hypnotisk healing (Kærlighedens valg)

Gruppehealing med udgangspunkt i aftenens tema

The & frugt


Undervisere: Magnus Maimonide www.magnusmaimonide.dk & Trine Thiirmann www.seishin.dk

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .