eventet sluttede

ETIK OG ANSVAR - TEMAKONCERT med forfatter Janne Teller og Martin Lutz Group

DKK 125,00 - DKK 250,00

Sted

Dato

13 sep 2019 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

Hvem er vi egentlig, når alle ydre lag pilles af os, og hvordan er man et ordentligt menneske? Kom til koncert- og foredragsaften med den internationalt anerkendte forfatter Janne Teller og det prisbelønnede World Jazz orkester Martin Lutz Group, hvis du er nysgerrig på nogle af de perspektiver, der ligger i de nævnte spørgsmål. Vi vil så gerne gøre en lille forskel: 

Denne koncert er en del af koncertrækken LYT# 1 2019, der i alt byder på 4 eksklusive TEMAKONCERTER. Aftenen byder på en rejse i musik og ord, der sætter fokus på begreberne ETIK og ANSVAR. Vær med når forfatter Janne Teller og Martin Lutz Group skaber en stemningsfuld, underholdende og vedkommende fortælling, der kan gøre dig klogere på et emne, der stiller skarpt på hvordan vi som mennesker handler og agerer over for hinanden. Koncerten finder sted og indspilles live i et af Europas fineste lydstudier The Village Recording. En oplevelse for ånden m. World Jazz og formidling i absolut topklasse! Læs mere på www.lyt-nu.weebly.com!

Arrangør

Lokation

The Village Recording The Village Recording, Skalbakken 15, 2720 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .