eventet sluttede

EUROPEAN DAY OF EARLY MUSIC – COPENHAGEN 2015

DKK 50,00 - DKK 100,00

Dato

21 mar 2015 kl. 13:00 - 23:30

Beskrivelse

EUROPEAN DAY OF EARLY MUSIC – COPENHAGEN 2015

EUROPEAN DAY OF EARLY MUSIC er en international, pan-europæisk manifestation af den tidlige musik, som REMA - Det Europæiske Netværk for Tidlig Musik - har taget initiativ til. EDEM blev afholdt for første gang den 21. marts 2013. Dagen fejres over hele Europa, på den samme dato hvert år, med en lang række koncerter, workshops, screenings, åbne prøver og online events mv.

EUROPEAN DAY OF EARLY MUSIC COPENHAGEN afholdes i 2015 for tredje år i træk i KoncertKirken, denne gang over en hel uge, dog med særlig vægt på selve dagen den 21. marts. Programmet sætter fokus på NORDEN og præsenterer en række førende ensembler indenfor renaissance- og barokmusikken fra Danmark, Sverige, Norge og Finland.

I ugen op til selve dagen kan man opleve Lullys opera Perseus & Andromeda i en skyggeteaterversion for børn og voksne i alle aldre, i et gæstespil af det unge italienske ensemble L'Aura Rilucente.

PROGRAM LØRDAG 21. Marts 2015 @ KoncertKirken Blågårds Plads (ca. tider)

13.00: Mark Tatlow (uk/se) - Klassik

14.00: Laude Novella (se) - Middelaldermusik

15.00: Ketil Haugsand, cembalo & Lene Langballe, zink (no/dk) - Tidlig italiensk barok

16.00: White Sparrow (fi) - Renaissancemusik

17.00: Amandine Solano (fr) - violin & La Lumiere du Nord (dk) - Fransk barokmusik

19.00: DKDM Barokensemble (dk) - Barokmusik

20.00: Musica Ficta, Bo Holten & Allan Rasmussen (dk) - Thomas Tallis, Renaissancemusik

21.30: Concerto Copenhagen (dk) - Barokmusik

22.30: Bastard Barock (se) - Barokmusik


Støttet af Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Knud Højgaards Fond, Augustinus Fonden, Toyota-Fonden m.fl.

Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .