spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

EUROPEAN STREET FOOD AWARDS 2019 DANMARK

Afholdt event

EUROPEAN STREET FOOD AWARDS 2019 DANMARK

Fra DKK 0,00

Sted

Dato

13 sep 2019 kl. 16:00 - 15 sep 2019 kl. 21:00

Beskrivelse


Nu kommer European Street Food Awards endelig til Danmark!!!

Det betyder, at Danmark bliver en del af verdens største Street Food fænomen, som afholdes lokalt og nationalt på intime, urbane lokationer med kant i 15 europæiske lande.

HVORNÅR
I weekenden fra fredag den 13. til søndag den 15. september 2019 går det løs når Onkel Dannys Plads ved Halmtorvet på Vesterbro skaber de hyggelige rammer om begivenheden, som er blevet en festlig og folkelig succes gennem hele Europa.

HVAD

European Street Food Awards er en madfestival og streetfood konkurrence med spændende mad, drikke, musik og aktiviteter, som giver mulighed for at opleve og smage på verden gennem food trucks, pop-up telte og cykler. Her serveres kun mad og drikke med kærlighed og passion.

HVORFOR

København er udnævnt til vært for den danske finale i den prestigefulde Street Food Festival, hvor nogle af landets bedste Street Food aktører vil imponere dommere og gæster med deres kulinariske talenter, i konkurrencen om at vinde dommerprisen eller publikumsprisen og gå videre til den europæiske finale, som afholdes i Malmø den 28. - 29. september med deltagere fra 15 europæiske lande.

DELTAG

Der er gratis adgang til festivalen. Kom som gæst, smag på mad og drikke, prøv en lækker signatur ret til 40 kroner, brug din stemme i afstemningen, og mærk den autentiske og hyggelige stemning med live musik, DJ og aktiviteter.

PROGRAM

Programmet for festivalen vil løbende blive opdateret, så følg med her og på Facebook begivenheden...

SOCIAL MEDIA
LINK TIL FACEBOOK EVENT

Lokation

Onkel Dannys Plads (indgang ved Halmtorvet), 1711 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .