Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

European Writers Club - Open Club nr. 2 Mød skaberen af Call my agent, Fanny Herrero i dialog med Ditte Hansen

Afholdt event

European Writers Club - Open Club nr. 2 Mød skaberen af Call my agent, Fanny Herrero i dialog med Ditte Hansen

Fra DKK 125,00

Sted

Dato

26 okt 2022 kl. 18:00 - 20:00

Beskrivelse

European Writers Club arrangerer i samarbejde med Den Danske Filmskole en særlig masterclass med fokus på samarbejdet mellem serieskaber og skuespiller. Fanny Herrero, forfatter og skaber af hitserien Call My Agent/Dix Pour Cent og Drole, får selskab af skuespiller, forfatter og komedienne Ditte Hansen (Ditte og Louise, I Hegnet og mange flere).


Sammen vil de tale om processen med samskabelse og samarbejde mellem serieskabere og skuespillere, især når det kommer til at skabe stærke, skæve og sjove karakterer (og særligt de kvindelige).Denne Open Club vil blive optaget for senere visning på ewc.tv. 

Før seancen vil der bliver serveret en sandwich og et glas fra kl. 17.30

Lokation

Den Danske Filmskole Den Danske Filmskole, Theodor Christensens Pl. 1, 1437 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer