Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

EVENTYRLIG KUNST 6. april 2024

Afholdt event

EVENTYRLIG KUNST 6. april 2024

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

06 apr 2024 kl. 10:00 - 17:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kunstmessen Eventyrlig Kunst er en salgsmesse, der afholdes i flotte omgivelser i Boxen, Kristianslundsvej 15, 5400 Bogense.

Eventyrlig Kunst 2024 har den store fornøjelse at præsentere 50 udstillende kunstnere, der vil vise os de sidste nyheder indenfor billedkunst, keramik, grafik, skulpturer, akvarel, billedsprog, foto-, glas- og trækunst.

Som årets "fyrtårn" præsenterer vi multikunstner Jacob Haugaards spændende kunst. Se nærmere program for kunstmessen på www.eventyrligkunst.dk og følge os på https://www.facebook.com/eventyrligkunst.dk/

Billetkøb og Donation:

Overskuddet fra dette foredrag doneres fuldt ud til velgørende formål, der kan ændre og forbedre kvinder og pigers liv både lokalt, nationalt og international.

Du har også mulighed for at støtte Soroptimisternes velgørende arbejde ved at indbetale et donationsbeløb gennem Billetto.dk. Kryds af i "donation" nedenfor, angiv beløb, betal med kort eller Mobilpay.

Arrangør

Soroptimisterne Bogense-Nordfyn afholder Fyns største og Danmarks hyggeligste kunstmesse 5. - 7. april 2024 Boxen, Kristianslundsvej 15, Bogense. 

Soroptimisterne Bogense-Nordfyn er en del af den verdensomspændende organisation, SOROPTIMIST INTERNATIONAL (NGO), som arbejder for kvinder og børns rettigheder. I Danmark har organisationen cirka 1300 medlemmer, heraf 37 medlemmer i vores lokale klub. Alle Soroptimister arbejder ulønnet. Vores formål er at være inspiratorer og at igangsætte aktiviteter, der kan ændre og forbedre livet for kvinder og piger - både lokalt, nationalt og internationalt. Overskuddet fra kunstmessen Eventyrlig Kunst doneres således fuldt ud til velgørenhed.

Læs mere på www.eventyrligkunst.dk om kunstmessen, og hvortil overskuddet fra de tidligere fire kunstmesser er doneret.

Følg os på www.facebook.com/eventyrligkunst.dk

Lokation

Boxen, Kristianslundsvej 15, 5400 Bogense

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .