Everything Remains

18 sep 2015 kl. 20:00
20 sep 2015 kl. 18:00
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Everything Remains er en undersøgelse af den trætte krops potentiale.

Forestillingen tager afsæt i Juli Apponens krop, og anvender den som readymade. En krop som er blevet transformeret fra mand til kvinde, og har gennemgået flere alvorlige komplikationer. En krop i kronisk smerte.

De fysiske aftryk og minder er baggrund for forestillingens koreografi. Ikke alene undersøges hvordan man skaber et værk ud fra en svag krop, men også hvilke spor der er tilbage i vores krop når den har været både fysisk og psykisk svært belastet. Er en træt krop en mere interessant krop?

JULI/JON er ikke interesseret i kroppe med ubegrænsede muligheder, men i kroppe, der er på scenen, ikke fordi de kan, men fordi de ikke kan.

Forestillingen varer ca. en time uden pause.

NB: Det bliver anvendt stroboskoblys og røg i forestillingen.

Medvirkende:
Koncept, Koreografi, Rum og Lys:
Jon R. Skulberg & Juli Apponen
Performer: Juli Apponen
Komponist: Lil Lacy
Dramaturg: Astrid Hansen Holm
Lys: JULI / JON & Addis Prag
Producent: Nanna Møllegård Madsen

Om JULI / JON:
Juli Apponen (FI/SE) og Jon R. Skulberg (N) startede deres samarbejde i 2012 med site specific danseperformancen Everything Ends With Flowers. Her begyndte de at undersøge de bevægelser, der knytter sig til den trætte og nyligt opererede krop. Everything Remains er anden del af en trilogi som startet med Everything Ends With Flowers (2012). Med Everything Remians fortsætter de deres metodiske arbejde, hvor de udvikler koreografi ud fra parametrene reading/writing/drawing, inspireret af den franske filosof Helene Cixous

Forestillingen er støttet af:
Norsk Kulturråd, Statens Kulturråd, Sverige og Kulturkontakt Nord.

eventet sluttede

Everything Remains

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke