spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Execration + Slægt + Reptilian

Afholdt event

Execration + Slægt + Reptilian

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

18 jan 2018 kl. 20:00 - 19 jan 2018 kl. 00:30

Beskrivelse

Cremen fra den mest pilrådne gren af Norges metaltræ bliver smurt udover Bombehuset, når vi den 18. januar præsenterer Execration fra Oslo og Reptilian fra Fusa. Som et ekstra krydderi på denne kulsorte vinteraften har vi inviteret vores lokale dystre yndlinge Slægt.

Selvom Norge i en metalkontekst bedst er kendt som black metallens fædreland, har Oslo fremavlet os et af de bedste dødsmetal-acts i nyere tid, Execration. Siden deres fødsel for ca. 10 år siden har bandet udgivet talrige EP’er, splits og fuldlængder, hvor særligt 2011-albummet ’Odes Of The Occult’ markerer sig som et pragteksemplar på velskrevet, stemningsfyldt og beskidt death metal. Execration har formået at ramme en old school metalåre, der indimellem leder tanker tilbage på USA i sluthalvfemserne til Immolation og Morbid Angels dissonante greb om metallen. Men bandet byder på langt mere end blot halvfemsertilbedende retrohegn, for udover velkomponerede dynamiske numre, der på én gang har Bolt Throwers muskelriffs, blastbeat-drevne dissonante passager og knusende tunge doomstykker, skaber Execration en altdominerende dyster stemning, der sætter prikken over i’et i deres førsteklasses dødsmetal.

Supporten denne torsdag leveres af den københavnske sorte heavy-kvartet Slægt og et lidt nyere norsk dødsmetalbekendtskab, Reptilian, der udgav debutpladen ’Perennial Void Traverse’ sidste år.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .